måndag 2 mars 2009

Danmark

Ett par år sedan innan vi hade barn så lurade jag min man till Danmark. Vi skulle bila runt och ha det så mysigt,varmt och njuta av Skagens fantastiska sanddynor. Vad jag egentligen ville var att shoppa runt i alla städer...upptäcka fina butiker och köpa hela skåpbilen fullt med möbler och annat fint till hemmet. Det REGNADE heeela våran semester....min man var sur och körde runt olika städer och hoppades bättre väder. Jag började också surna till då jag upptäckte att alla mysiga butiker var sommarstängda!!! Och skåpbilen var tom och plånboken välfylld...det var inte så jag hade planerat min semester :( Men men,tur att det finns mobil,jag ringde till butiksägarna och de var snälla och öppnade sina affärer till mig. Vi var bleka,min man var sur hela vägen hem,bilen var full med möbler,min plånbok tom och jag genomlycklig ;)

3 kommentarer:

 1. Heeej
  Vilken underbar smak du ser ut att ha!!! Välkommen till bloggvärlden. Jag letade efter ditt mail , har du möjlighet att maila mig har en liten fråga. johanna.flyckt@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din kommentar hos mig och välkommen till bloggvärlden!
  Här är en till som älskar vårat grannland, besöker Danmark ett par gånger varje år. Finns så många underbara butiker där, massor av vackert att inspireras av!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Hejsan Lotta,

  dina fina sidor är berömda också i Finland! Din bror är jättestolt över dej! (Och alla andra med.) Hoppas du har tid att komma till Tammerfors på sommaren och se alla våra söta prickar :)

  Heihei, paljon terveisiä koko poppoolle!

  Sirpa-Liisa, Jarkko, Hanna ja Janne (Könssi)

  SvaraRadera