torsdag 12 mars 2009

La Finesse

Oj, vad jag tipsar nu! Bara butiker hit och dit...hoppas ni pallar med ?
Men det är faktiskt så att man kan inte låta bli att berätta om en fantastisk butik i Köpenhamn som heter La Finesse. Och där finns det möbler kan jag tala om. Många år sedan när vi var i Danmark min man och jag så satt jag vid passaserasidan och hade nästan huvudet utanför bilen då jag letade inredningsbutiker...När jag såg något intressant så skrek jag alltid BROOOMSAA!!! och vips sprang jag ut från bilen till butiker. Då fann jag också La Finesse! Där säljs det helt fantastiska möbler från Europa, gamla och faktiskt en del nya också. Förra året ville min man inte följa med till Danmark (undrar varför ;) ) Men tänk så bra det är med mobiltelefoner! vi hade liten telefonkongress angående detta skåp som fanns i La Finesse som skrek åt mig att ta henne hem till oss. Efter videosamtalen var min man nästan lika övertygad att detta var ett måste, så den lastades in i bilen. Det som är tokigt med Danmark är att de har sina DK Visa-kort och många butiker tar inte emot våra-fina Visa, så man får lyfta ut pengar ett antal ggr från bankautomater på plats! Tyvärr är det så att smaker det så kostar det också...så att man gör inga fynd direkt om man tänker på pengar. Men deras möbler är så härliga och enligt mig värt varenda krona!
Nu vet jag att La Finesse håller på att flytta någonstans och lagret är inte så stort som det brukar,men det ändå värt att kika på deras hemsida så får ni lite se vad är det för möbler och ting de brukar ha. Jag har länkat till butiken under mina butiktips!
Kram från butiktipsare-Lotta

5 kommentarer:

 1. hej
  så trevlig och inspirerande blogg jag hittade =) har kikat runt en lång stund nu på dina fina bilder du visar....återkommer garanterat
  kram pia

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är jättebra att du tipsar om lite olika butiker, fortsätt gärna med det. Det är kul att få tips om man någon gång skulle ge sig ut på en liten tur! Ditt skåp är verkligen bedårade.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken mysig blogg du har! Tack för att du varit inne och tävlat hos mig! Jag är SÅ lycklig för alla svar! Jag har inte bloggat så länge, heller... Kul med respons!
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej
  Å vad fint!!! Känner igen den shoppingsmetoden=)
  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Fnissar, det låter precis som i vår bil, min man får bromsa för antik- inrednings och blomsterbutiker. Fantastiska män vi har som konkar, fyller garage och väntar tålmodigt:-)!
  Skåpet var jättefint!
  Kram Jea

  SvaraRadera