söndag 26 april 2009

Skåpmani

Hej och god söndag på er alla! Hoppas ni njuter av vårvädret, helt underbart med sol och värmen! Jag njuter på mitt sätt...nämligen jag målar i carporten och tackar solen och vinden att målafärgen torkar fortare. Men nu igår blev vi klara med vårat fina skåp från Köpenhamn. Vissa av er tycker kanske att vi har renoverat den sönder med inte vi! Den har fått riktigt babyljusblå-färg, jag är SÅ nöjd med mitt färgval!!!! Inuti är skåpet vit målad. Det var första gången jag vågade ta annat färg än vitt och det var inte den sista kan jag lova!Nu återstår bara pyntet, vet inte vad jag ska i skåpet. Tro mig, jag har massa saker men vet inte vad jag ska ha i så att den blir ännu snyggare. Böcker och porslinskoppar är uteslutet. Några tips???


Här får ni se hur skåpet såg ut i början, vi har fått sätta nya glasrutor. Det skulle gå snabbt när barnen sov, och ena sprack så att nu är det bara beställa en till ;) men sånt händer när man är flitiga-Lotta!
Ha det så gott och vi hörs snart igen!
Kram Lotta

15 kommentarer:

  1. Wow...så flott skapet ble...og nydelig farge:O)Jeg har også et innlegg om mitt skap,og jeg har tatt hønsenetting i dørene og er kjmepefornøyd(ta gjerne en titt hos meg)Og ettersom du har så store hyller..er det jo fint å fylle det med bl.a. quilter hvis du har det...Lykke til,og nyt dagen min venn..Klem fra Maliva

    SvaraRadera
  2. Skabet blev helt fantatisk flot i den blå farve. Nydeligt valg! Nu fik jeg vældig lyst til at male!! Men har ikke tid til det i dag, da vi skal på familie-skovtur i fin-vejret.
    God søndag til dig.
    Hilsen Charlotte i DK.

    SvaraRadera
  3. Så fint skåp!!! Ljusblått är så fint! Renoverat sönder har ni absolut inte. En sån möbel ska ju användas. Det är skillnad om man målar något gammalt antikt med orginalmålningar. Men ett sånt här härligt skåp blir ju värt så mycket för en själv i den färg man vill ha!!!! Bra jobbat!

    Kram l-l

    SvaraRadera
  4. Superfint! Ni är så flitiga med renovering och fixande hemma. kram jenny

    SvaraRadera
  5. Voi hitsi että se kaapi on hieno!!!

    Superfint Lotta, visade det precis för sambon o han tycker samma sak:)

    Ha en skön söndag,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Heippa Lotta!
    Uskomattoman upea kaappi, Oikea helmi ;) Itte rakastan kans kaappeja, täytyis löytää vanha kahden oven vaatekaappi meidän makkariin ja yhden oven kaappi naperon huoneeseen. Oisko mitään vinkkiä mistä vois löytää ?
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!
    /Halein Ansku

    SvaraRadera
  7. Ett litet tips på en inredningsaffär i London, jag tror den heter "the white company" De har helt underbara saker. Jag har köpt minsta sonens flaggspel där. Kan ej adressen men det kan man nog googla fram.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Åh, så fint det blev! Tycker absolut inte att ni renoverat sönder det! Kanonsnyggt!

    SvaraRadera
  9. Vilket fint skåp, det var fint innan också, men det beror på var man ska ha det.
    Det blev i alla fall stor skillnad.
    Det kan vara fint med fint porslin i eller dukar som är fint vikta.
    Ha en skön vecka!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  10. Meeeen vilket vackert skåp!!! Så fint! Du är så duktig med ditt målande!!! VILL HA!

    Jag blev lite rädd när jag läste din kommentar hos mej. Första raden så står det ju nåt om att "NEJ nu tänkte jag inte besöka dej nåt mer" och jag hann tänka en massa, meen guuud vad har jag nu gjort!!?? *skratt* Det kanske skulle vara mysigt om du flyttade hit, vi kunde öppna en gårdsbutik i stallet och du kunde ju fynda gamla möbler som du målar och säljer och jag....ja jag kan ju stå där och vara trevlig. Typ! :-) hihi

    KRAM

    SvaraRadera
  11. oj vad fint det blev jag gillar verkligen ditt skåp, och jag känner igen mig idet att man gör något då barnen sover för annars har dom sönder något å sågör man det själv för man ska stressa lite hihi ha det bra kram jessica

    SvaraRadera
  12. skåpet blev hundra gånger finare i sin nya utformning! tänk att folk ser potential i sådana gamla skåp - jag har inte den förmågan.
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  13. Hejsan! Men oj vilket maffigt skåp. Det blev ju hur fint som helst. Ingen aning om vad du kan ha i skåpet. Zinkkorgar är fint,servetter och ljus. ja , vad vet jag. Ha det så bra kram Åsa

    SvaraRadera
  14. Åh det blev ju verkligen jättefint ju!!!
    KRAM H

    SvaraRadera
  15. Vad fint skåpet blev. Tycker absolut inte att Ni har renoverat sönder det.
    Det var kul att besöka Dig - kommer säkert tillbaka!
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera