måndag 4 maj 2009

Barnrum

Hallå på er alla söta tjejer!
För jag antar att det är inte så många killar som läser min blogg ;) Eller har jag fel?
Idag tänkte jag visa ett skåp till, som är i Frejs rum. Jag är mycket allvarligt allergisk mot alla färdiga Ikea garderober, blir blind och får riktiga rysningar när jag ser de :) kan inte få fram den riktiga färgen på fotona tyvärr, men hur som är skåpet underbart päronglass-grön!
Detta skåp köpte jag från la Finesse när jag var gravid och väntade Frej. Jag berättade ett tag sedan om affären la Finesse, men det verkar så att det har blivit en nät-butik och säljer inga fina möbler längre! Det är så trist!!! Spreciellt nu när jag ska åka till Danmark om tre veckor, tre av mina favorit butiker har lagt ner. Är deppig, nu kommer jag inte hitta något kul därborta :(

Önskar er alla en trevlig måndag!

Kram Lotta

13 kommentarer:

  1. Ihana kaappi! Antoisaa Tanskan matkaa...toiv. löydät uusia liikkeitä:)

    SvaraRadera
  2. jag är helt övertygad om att du kommer att hissa massor med kul ändå!
    skåpet är fint, jag tycker det är roligt att du vågar pröva på andra färger än enbart vitt!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  3. Vilket gulligt namn på din son:-)!! Ha en fin dag, Kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Hei.. Så fin blogg du har, og så NYDELIG skap... Enig med deg når det gjelder ferdig-garderober fra Ikea. De er blottet for sjarm.. ha en god dag, og ta gjerne en tur innom interiørblogg min..;O) Hilsen Tante Polly

    SvaraRadera
  5. SUPERSNYGGT skåp!!! Älskar gamla skåp och lådor. Har något IKEA-skåp som är okej i brist på gamla skåp. Har kontakt med en antikhandlare som ringer mig när något gammalt skåp dyker upp. Sist hade han ett superfint inne, med ribbor högst upp, jag var såld och så var oxå skåpet =(... Men skam den som ger sig = )...

    Ha det bra!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  6. Åh älskar greja i barnrum. Tyvärr så finns det inte alltid tid utan allt ligger och flyter på golvet. Är ständigt på jakt efter fin förvaring
    kram Malin

    SvaraRadera
  7. hahaha Det låter inte bra att du blir blind och får rysningar av Ikea garderober! Hoppas det inte händer allt för ofta, med tanke på hur många ikea garderober det finns i hemmen! ;-)

    Otroligt vackert skåp var det i alla fall! Jag älskar också gamla skåp, tråkigt nog så brukar de vara sååå svindyra bara.

    KRAM
    /Helena

    P.S Jag ska nog inte visa bilder från mitt sovrum, där finns det en megastor/höhg hörnlösning med garderobsystem från Ikea....fniss.

    SvaraRadera
  8. Nää, vilka butiker är det som lagt ned?

    kram

    SvaraRadera
  9. Vilket fint skåp. Ja vanliga garderober är ju inte sååå kul.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  10. Moi Lotta!
    Jättefint skåp!! Mycket roligare än IKEA:)
    Du kommer säkert hitta massa fina saker ändå i Danmark tror jag, fast trist att dina favvobutiker lagt ner..

    Ha en bra tisdag,
    kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Fint skåp! Gillar kröken upptill.
    Va synd att du får rysningar av Ikea skåp, man kan se deras billiga skåp som basen till mycket kul, bygg in dem, tapetsera på dem eller måla. Med de låga priserna har man råd att experimentera lite ….hi hi ja försöker vist att omvända dig….
    Ha en bra dag
    Fia

    SvaraRadera
  12. Så många fina skåp du har!! Och jag håller med, visst är det både roligare och finare att ha gamla, härliga skåp än nya.

    Hoppas du hittar lite kul att shoppa i danmark ändå, trots att några favvobutiker lagt ner. Jag tycker man brukar hitta huuur mycket som helst när man är där :)

    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  13. Gamla skåp är så fina, sonens också.
    Min dotter som då var 14 år ville ha ett gammalt skåp till garderob i sitt nyrenoverade rum för två år sedan. Vi hittade ett på loppis för 150 kr och målade vitt(färgen var dyrare 200 kr). Hon är helnöjd.
    Kram Susanne

    SvaraRadera