torsdag 28 maj 2009

Mille Malou

Danmarks-reportern på plats...idag fortsätter vi i temat inredning :) Visar bilder från butiken Mille Malou som har öppet på helgerna och enligt avtal. Och efter att ha mailat till de med så var vi mer än välkomna att besöka denna stämningsfulla butiken.
Där ser ni gulliga butiksägarna och min bästa vän...undrar om det är typiskt danskt, men så himla gulligt hade dessa tjejer ocksåt ordnat till oss. Dryck och snacks...massa tända ljus...mysigt!

Många fina möbler och fint inredning! Jag får skylla mig själv som gjorde så intensiv reseprogram, orkadade helt klart inte ta beslut om större köp på plats. Det blev små saker som földe med mig hem.


Jag gillar verkligen denna stil, härliga färger. kan man gill olika stilar :) ? Just nu är det ändå mer glada färger jag är ute efter. Jag vill att sommaren flyttar hem till mig. Sen när det blir höst och vinter så gillar jag mer neutrala nyanser igen.


I dag regnar det hos oss....det blir en dag att vara inne och mysa med min bebis-Nils...han sover så gott i sin nya Juno säng. Har mycket plats och sover i alla håll och kanter. Det är bra att Juno-sängen uppskattas, då den inte var gratis direkt :)
Kram LOTTA

5 kommentarer:

 1. Hej Lotta!

  Är såååå avis på din underbara resa :-) Vilken inspiration!!! Vilka härliga miljöer, Danmark är fantastiskt :-D

  Önskar en trevlig helg!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 2. ÅÅhh vilken gullig butik,
  skojig namn oxå men hund heter Mille

  SvaraRadera
 3. Å vilken härlig resa ni varit på!

  kram Mia

  SvaraRadera
 4. hejsan vilka fina bilder och vilken underbar affär där skulle man kunna göra av med mycket pengar hihi hoppas du har en bra dag imorgon och en underbar helg kram jessica

  SvaraRadera
 5. visst kan man gilla olika stilar... åtminstone gör jag det :)
  kram
  ingela

  SvaraRadera