måndag 1 juni 2009

Girls in action!


Hej alla blogvänner!
I dag har jag haft glädjen att få ha Johanna och Mari hos oss. Vilka enormt duktiga och SÅ härliga tjejer! Tack snälla ni för en härlig dag som vi hade tillsammans!
Vilken dag, hela vårens "spänning" släppte och jag kan njuta av mitt hem nu utan för kritiska ögon. senaste veckorna har mitt liv handlat bara om inredning så att nu ska jag ägna mig åt lite andra saker också, vilket känns skönt!
Många kramar till er alla
Lotta

8 kommentarer:

 1. Hej Lotta!
  Låter som ni haft en jätterolig dag!! Visst är de duktiga tjejerna!
  Nu kan du njuta av ditt piffade o städade hem o bara vara:)

  Ha det bra,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Ojojoj vad ni skall ha haft roligt. Och vad kul det skall bli att få se när det kommer i tidningen. Jag är ju lite stålt för du vet vad!?!
  Hoppas att du kan andas ut nu och koppla av. Synd bara att vädret skall bli sämre :( Vi har köpt en gigantisk pool och ungarna har badat i timmer, nu får vi se det skall bli 6 !!! grader på torsdag.

  SvaraRadera
 3. Vad kul! De är ju så mysiga! Nu kan du bara njuta av allt det fina. Jag vet hur det är innan och hur kritisk man är, suck, men efteråt är det underbart!!!

  Stor Kram L-L

  SvaraRadera
 4. Hej på dej
  Åh va roligt!
  och va roligt att allt "är över" nu! :)

  Jag kommer nog att känna likadant när Aftonbladet snart ska komma...hm...
  Jag börjar redan undra vad de ska hit och göra egentligen. ;-)

  Ha det så bra och Njuuut av ditt fina hem.
  KRAM
  /Helena

  SvaraRadera
 5. Grattis, du har så fint.
  De verkar vara duktiga fotografer.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. roligt att höra att det blev en bra dag!
  nu kan du varva ner o njuta av den vackra sommaren - vaikka nyt onkin taas luvattu kylmempää säätä. (ville bara visa att jag nog talar/skriver finska ;))
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 7. Vad häftigt! Jag skulle nog få panik om någon ville göra ett reportage hemma hos oss. Är ju inte nöjd med någonting, men jag vet att om jag såg det med andras ögonen så skulle det vara hel ok ;)

  Kysyit minun opiskeluista.. En ole ehtinyt vastata aiemmin, sorry ;) Mulla alkaa nyt termin, eli vielä olisi reilu vuosi jäljellä. Oletko sinä töitten vuoksi tullut Ruotsiin?
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Hej Lotta!
  Jag brukar ofta titta in till dig, men är så dålig på att kommentera. Men jag älskar i alla fall dina bilder! :) (eftersom du tvivlade på det i ett tidigare inlägg...)
  Å, vad spännande med inredningsreportage! Hoppas det inte dröjer så länge innan vi får se mer av ditt fina hem.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera