torsdag 25 juni 2009

Killrum eller tjejrum?

Idag ska jag visa lite bilder från Frejs rum. Får passa på att fota när han är på dagis och rummet är en gångs skull städat av alla små leksaker.
Jag gillar pastelliga färger, och våra manliga vänner tycker att rummet är som ett tjejrum...men jag tycker visst att en liten kille kan också ha lite ros-täcken och dockor...om inte annat så sin mammas skull i alla fall *fniss*
Jag fyndade en gammal resväska (40kr) ett år sedan på loppis, den är helt fantastiskt vacker och rymmer mycket leksaker! Sängen är från Ikea, nästan den enda möblern vi har därifrån.
Och här är den tredje sekretären jag har målat i år, den får Frej behålla. Den är också rymlig, jag gillar att ha saker undanstoppade när man inte använder de. Annars är allt så rörigt med massa olika färger o.s.v. Stolen är köpt från Danmark, äääälskar färgen!!!!


Alla böcker får plats i en gammal trädlåda....
Hoppas ni tyckte om bilderna!
Kram Lotta


18 kommentarer:

  1. jätte fint!
    hur gammal är frej?

    //bonnie

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Men jag hade nog inte precis gissat att det var ett killrum. Beror väl lite på hur gammal han är också och hur han själv vill ha det. Min son på tre gillar att leka med lite olika saker, även dockor!

    SvaraRadera
  3. Syötävän suloinen huone! Joskus tulee aika, kun äiti ei enää saa päättää sisustuksestakaan. Meillä saa jo käydä neuvonpitoja...

    SvaraRadera
  4. Åh vilket fint rum!
    Äh, vaddå tjejrum, han har ju en blå sänglampa! ;)

    Nej, men jag tycker inte det ser ut som nåns speciella rum, det är ett barnrum helt enkelt. Det är ju vi vuxna som har förutfattade meningar.
    Min mamma skulle säga att det inte var ett barnrum alls, jag menar, vart är Pippikuddarna och Bamse-tältet? =)

    (och ja, jag pratar av egen erfarenhet, tyvärr är Bamsetältet en enorm favorit, men vi brukar stuva undan det med motiveringen att man måste variera leksakerna... =)

    kram!

    SvaraRadera
  5. Hej!Visst kan en liten pojke ha lite blommor och milda pasteller! Varför måste det vara "pang pang" och mörkare färger?Superhärligt!!!Kram Mariette(Den blå stolen var så skön i färgen...)

    SvaraRadera
  6. Sååå snyggt. Lite rosor och pastell skadar väl inte små grabbar...? Bara bra att de vänjer sig redan i den unga åldern...;) Heh!

    SvaraRadera
  7. Suloinen huone!
    Mun pojat ei varmaan hyväksyisi noita kukkakuoseja :D Tai no pienin ei ehkä vielä välittäisi.
    Mä olen yrittänyt metsästää suht edullista sinisävyistä tilkkutäkkiä ILMAN kukkakuviota. Täytyy kai itse yrittää ommella ellei kohta tule vastaan ;)
    Olen samaa mieltä tuosta säilytysasiasta. En kans tykkää jos on liikaa tavaroita ja leikkikaluja esillä. Kaapit ja lipastot ja laatikot on pop!
    Mukavaa päivänjatkoa :) Kram Mia
    Ps. On hirveän vaikea jättää sinulle kommenttia. Jostain syystä katkaisee sivun lataamisen monta kertaa. Monissa muissakin blogeissa on sama ongelma, en tiedä mistä johtuu.
    Jospa nyt onnistuisi...

    SvaraRadera
  8. superfint rum, lotta. du har öga för det där, du!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  9. jag vet att det är hur fint som helst!!!här latar vid oss i poolen hela dagarna, försöker vara effektiv, inte en enda planka målad idag...

    SvaraRadera
  10. Hej!! Åh vilket jättefint pojkrum!! Det är väl härligt att pojkar inte jämt o ständigt måste ha så tufft och grabbigt omkring sig. Mina pojkar har det liknande som hos sig och de gillar det jättemycket. Just nu bygger vi dockskåp till Mailegkaninerna :-). Kram, Anette

    SvaraRadera
  11. Så underbart fint litet barnrum. Är ju så kul att inreda barnrum. Tyckte att sängen var jätte fin, visste inte att det fanns att fynda på Ikea. Min som är bara 16 månader och sover fortfarande i spjälsäng men jag längtar till vi får byta ut den;-)

    Tack för en inspirerande blogg.

    Kram Moa

    SvaraRadera
  12. Jag tycker att rummet var jättefint. Om inte din son har något emot färgerna, så är det ju faktiskt inget fel. Det är ju vi vuxna som har förutfattade meningar.
    Själv tycker jag det var ett helt underbart rum.

    Kram

    SvaraRadera
  13. Moi Lotta!
    Frejin huone on niin komea:)

    Superfina bilder!

    Ha en skööön helg,

    Halein Jenny

    SvaraRadera
  14. Åh så fiiint! Blir jätteinspirerad! Tycker absolut att även små killar kan ha lite romantiska inslag som rosa och blommor. Varför ska allt vara så himla tufft, bara för att man är kille?

    SvaraRadera
  15. Jättemysigt rum, som taget ur en inredningstidning! Och huvudsaken är ju att Frej trivs. Min son har bestämt sina färger själv...svart rött o lite vitt. Inte min grej precis *S*

    SvaraRadera
  16. Hej !
    Nykommling här...

    jättesött rum..tycker verkligen pojkar kan ha det lite gulligt.Det måste väl inte vara så tufft, hårt, kantigt jämnt...fram för mer mjukhet i livet...hihihihi

    Kram Nilla

    SvaraRadera
  17. Jättefint rum. Min 4 årige pojk får också pasteller och lite gulligare rum. Han är ju min lille bebis och ingen flicka har jag heller. =) Kunde inte motstå en sänghimmel för en tid sen. Har alltid velat ha en sänghimmel, så det kändes som sista chansen. =))
    Alltid fina bilder på din blogg.
    Kram, Annica

    SvaraRadera
  18. Rummet är jättefint. Jag tycker inte alls att det ser ut som ett tjejrum. Allt behöver inte vara rosa och blått. Kul med något annorluna tycker jag. Bra jobbat :)

    SvaraRadera