torsdag 2 juli 2009

Ett franskt skåp


Ibland tar det sin lilla tid att hitta rätta platser till saker och ting. Man ser något på sina fyndar-resor som tilltalar en och man bara känner att det där måste jag ha....fast man kanske inte har en aning var man ha nu dett senaste fyndet. Flera år sedan när vi var i Danmark så stannade vi en liten by där det fanns en gullig frisör-salong som drev också en inredninggsbutik i samma lilla lokal. Jag klippte mig inte men sprang in och köpte skåpet i stället. Skåpet har fått stå i förrådet tills jag äntligen några månader sedan hittade ett plats att sätta upp den. Passade på att måla om det, så att nu är det ljusgrönt utanpå och vitt inuti. Likafin att ha öppen som stängt!
Vilken härlig värme...skriver inlägget på vilostolen ute - man får passa på och njuta av härliga värmen!


Ha en härlig sommarkväll!

Kram Lotta


7 kommentarer:

 1. Onpas ihastuttava kaappi! Onneksi ostit sen aikoinaan odottamaan sopivaa paikkaa.

  SvaraRadera
 2. Moi Lotta,
  Ihana kaappi:)

  Du har öga för det vackra!

  Halein Jenny

  SvaraRadera
 3. Så sött skåp!!

  Kram Millan ♥

  SvaraRadera
 4. Det härliga med att köpa på sig söta saker för stunden är att man hinner glömma och förvånas när man hittar dem igen!

  Härligt med utebloggande!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det låter härligt att blogga ute! Skåpet är fantastiskt fint! Jag gör precis likadant, köper fina saker och nästan glömmer bort dem ibland innan jag helt plötsligt kommer på vart de ska vara :) Kram, Tina

  SvaraRadera
 6. Fint skåp! Är också sugen på att måla någon möbel i annan färg än i vitt. Vill hitta nån fin variant av lindblomsgrönt till sonens "nya" förvaringsmöbel.

  SvaraRadera