onsdag 26 augusti 2009

Drömshopping !!!

Hej i regnet!

Rent ut sagt vilket skit väder det är här i Stockholm idag. Passar på att kika in Cath Kidstons nya katalog och skriver vill-ha-lista! Jag ska nämligen åka om några veckor till London och då kan man väl inte låta bli att shoppa lite hos Cath Kidston...allt verkar så fint, utom priserna!
Visst är detta kök bara alldeles underbart! Fina färger, sånt bord skulle jag vilja också ha!!! I för sig det är inte så svårt att fixa själv, man ska bara måla köksbords ben lite rolig färg och nita fast en rolig vaxduk på och vola-klart!


En jättefin väska som jag kanske bara måste ha.....

Och en söt barnresväska...hmm undrar om mina killar skulle uppskatta denna?Finaste vaxduken på köksbordet...måste nästan också ha minst 10 meter =)
Nu behöver jag HJÄLP med 1, skicka mig en miljon kronor innan jag åker och 2, TIPSA snälla ni som har varit i London vart jag ska shoppa, fina butiker som säljer Leila bakar-stilen saker till hemmmet...bondläpp som man är vet jag bara Cath Kidston och typ Laura Ashley....


Kram kram Lotta
P.S. Många har frågat efter färgkoden till min ljusturkosa spegeln...jag ska leta fram burken och delar mig med den snart....tjing tjing!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken förlust att mista en så nära person...
  Det tar tid att komma över sorgen!!
  Gott att ha dig tillbaks till bloggen i a f! Och visst är det tråkigt väder idag - jag måste åka förbi skolan och lämna lite regnkläder helt enkelt...
  Låter härligt med en tripp till London!! Jag sneglade på weekend -resor till Venedig igår...vi får väl se...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Maria från caféet i Älta här! Kommer du ihåg mig? Jag har ett tips dit du bara MÅSTE gå. Hummingbird Bakery på 133 Portobello Road i Notting Hill www.hummingbirdbakery.com De har underbara cupcakes, tårtor och annat Leilaliknande. Bakböcker, kort och lite småpiff! Sen är ju hela Portobello Road full av antikvitetsaffärer, grönsaksmarknad och annat som jag vet att du kommer att älska. Ta tunnelbanan till Notting Hill-gate och strosa där ifrån. LOVA!

  SvaraRadera
 3. Jag har också spanat in det ljuvliga bordet. Det är ju såå fint! Måste köpa ett större hus för att få plats med allt jag vill ha. =( (Precis som om pengar inte var nåt problem. Ha!) Cath Kidston gör så otroligt fina saker och jag har spanat in en tapet som är uuuuunderbar. Synd att jag aldrig är i England. Ha en härlig resa och glöm inte att rapportera om alla fina ställen du hittat där sen.
  Kram, Annica

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja följa med!!!!
  Underbara Kath Kidston men jag åker på Formex i morron så det är inte så synd om mig heller!
  Ha en underbar semester i London.
  Kramar C

  SvaraRadera
 5. Hej tjolahopp!!!

  så söt väska!!ÅÅ LONDON är ju bara föör ljuvligt!!! Finns en butik där jag älskar.."PAST OLD TIMES" massa mysigt!

  Trevlig Helg ♥ Kram Millan

  SvaraRadera