måndag 31 augusti 2009

Lamp-problem....


Man kan ju inte bara köpa en lampa, det samma sak som köpa skor utan att ha ens provat de. Tyckar jag iallafall. Vad jag menar är att det som ser snyggt ut i butiken kanske inte ser så snyggt ut hemma...Det är svårt att hitta vettiga lampor, men nu är det så att det blir inte ljussare direkt, så jag måste bara slå till -tror jag och köpa denna underbara (?) lampan till vårt kök. Lampan kommer från nätbutiken Country Style(lampbilden är lånad från deras hemsida)...vad tycker ni? Den är gjord av porslin,läckert vad?


Åh vad härligt det var att hänga med på Formexx mässan,ojojoj! vad mycket fintt de hade...blev nästan galen av tidsbrist och fina saker! Jobbandet gick bra, jag verkade kunna upföra mig ordentligt utanför hemmetsväggar också -vilket känns bra =)


Nu önskar jag er alla en skön kommande vecka!

Lotta

4 kommentarer:

 1. Heippa!
  Det där skåpet är ju helt makalöst fint!!!! :D
  Mukavaa alkanutta viikkoa!!
  Halein Ansku

  SvaraRadera
 2. Hejs svejs!!
  Håller med ansku om att skåpet är såå fint!! Lamppolitik är inte mitt starkaste ämne...köp med hjärtat så blir det bra!!
  Ja, det är klart att du ska komma o hälsa på...jag kommer att vara ledig några veckodagar under september...kanske kan jag locka med en liten utflykt till landsbygden;))

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men denne lampen ble i alle fall fiiiin!

  Hilsen Liv

  SvaraRadera