fredag 18 september 2009

Shopping ni inte får missa!

I veckan var jag och fikade hos min vän Marie-Anne som har nätbutiken Casual Living. Naturligtvis, blev det inte bara fika utan jag var "tvungen" att shoppa lite. Jag är så kär i Gerberas porslin, blir alldeles knäsvag =) Jag köpte en hel del...det blev bl.a. en stor blå gratängsform...
och en liten rosa gratängsform...nu undrar ni säkert att jäklar vad hon ska grädda gratänger, men lilla jag tänkte att man kan faktiskt chocka lite och kanske baka en äppelkaka i en söt form också...ojoj så spännande jag är =)

Sedan blev det en fågelholk...som jag tänkte ha i Frejs rum. Gulligaste gulliga färgen...där kan en liten "kuckelikuu" bo...som sonen uttryckte det hela.Och en utelykta som behöver inte vara ute och frysa, utan är nu i hallen.
Ni får bara inte missa att Casual Living fyller ett år på lördag den 26.9 !!!! Jag vet att precis den dagen är det många fina erbjudanden som ni bara måste se!!!!
Jaaa...det blev faktiskt några köp till...jag fick åka hem med tre stora påsar =)
Jag blev så inspirerad av att få se Marie-Annes egen hemma kontor, guud vilket underbart ställe!!! Rena drömmen att få jobba där! Så nu ska jag skicka jobbansökan till henne för att bli lagerchef ;) *fniss*
Idag ska jag jobba och imorgon tjejer...då smäller det...paret Söta prickar åker till lyxig mys dag och lämnar barnen hemma till söta svärföräldrarna....mys mys =)
Jobba på nu, sen är dags för fredags myyyyysss!!!!!!! =)
Kraaaaam Lotta4 kommentarer:

 1. ej!
  Visst har Casual living mycket fina grejer, jag har också köpt en hjärtform ifrån Gerbera av dem, den står framme med frukt och andra godsaker i.

  Hoppas att ni får en mysig helg du och din älskling
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker du köpt!!!! Har länge tittat på formarna men det passar inte vår plånbok nu tyvärr, får bli när jag börjar jobba igen... :0)

  Ha det nu riktigt mysigt imorgon, kram åsa

  SvaraRadera
 3. Vilka finfina formar. Håller med om att Casual Living har massor av fint!

  Linda:)

  SvaraRadera
 4. Hej! Åh Gerbera porslinet är verkligen vackert. Har två skålar själv. Vad roligt att du skaffat lite nya formar. De blir ännu roligare med matlagningen då :) Och ja CL har så mycke fint! Förstår att det är svårt att komma tomhänt därifrån.

  Ha en trevlig vecka!

  Jenni

  SvaraRadera