tisdag 17 november 2009


Snart exploderar jag OM det inte slutar regna...det är mörkt dygnet runt. Och det tycker jag är så tråkigt! Man blir alldeles deprimerad och slö av det här vädret.
Jag har köpt lite julblommor hem...ska snart börja pynta lite...ljusslingor och Mailegs strutar får komma fram NU...jag orkar inte vänta till första advent.


Ha en bra dag....och ni som tycke om lamporna, de kommer nog komma till Sverige också =) Jag hör av mig när jag vet när!!!

Kram Lotta

2 kommentarer:

  1. Fniss, du är precis som jag... Jag orkar inte heller vänta på advent. Jag har redan smygstartat med att ta in tallris, lingonris och byta ut soffkuddarna mot röda. Det enda jag egentligen väntar med är adventsstjärnorna men bara till nästa fredag...

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Jag skall bara ha köket klart , sen...Jag vill också adventfixa lite . Jag har tagit in 2 smågranar på rot och satt i gamla glasburkar , kunde inte hålla mig . Tycker det är mysigt. Lamporna du visade i förra inlägget , väcker habegär , dom var verkligen fina och i min smak . Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera