torsdag 25 februari 2010

Hej !
Har ni fixat något vårigt hemma ? Jag har inte kommit till skott, avvaktar nog lite till och väntar på inspirationen. Som för tillfälligt att har tagit semester utan att ha frågat lov från mig. Jag bara är, gör inte speciellt...ingenting känns kul eller spännande. Jag behöver något att pigga mig....hmmm vad skulle det kunna vara. Jag vet, ett fint hus kanske ? =) Behöver jag skriva mer om att jag längtar efter ett hus och hamnat i ett hussvacka där jag tror att vi aldrig kommer hitta något. Det är typ stort sätt vad jag tänker alla dagar...

Jag fick ljusblåa vattenkokaren av min man till julklapp...i love it ! Så fin färg !!!!! Vet ni, om några dagar har jag bloggat ett år, och haft över 50 000 besökare. tack alla för att ni kommer och besöker min blogg och lämnar kommentarer!!!!!


Kram Lotta

P.S. Anne from Germany, thank you for your kind words, you made me so happy!!!!!

7 kommentarer:

 1. Det är tyvärr inte så vårigt hemma hos mig just nu men jag jobbar på det. Mina julblommor står fortfarande kvar och jag vill nästan att de ska vissna.

  SvaraRadera
 2. Så fin burk, den gillade jag!
  Greengate är väl vårigt!
  Vill ha den ljusblå med prickar...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag hade en släng av vårfixeri för någon månad sedan, med ranunkler, hyacinter etc. Men sedan kom det snö, snö, snö och ännu mer snö så nu har min fixarlust tagit slut, för tillfället.
  Själv virkar jag på söta väskor att ha till våren/sommaren, du kanske skulle ha något projekt som linkar mitt?!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vårigt, Du har väl vårigt?! Njuter av att titta på dina bilder :) Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 5. Tycker med att du har det vårigt.. Blått är ju bl.a en vårig färg.. Här går det med upp och ner med inspirationen ska du veta.. Men, så är det nog för alla tror jag..

  Ha det så gott!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Jo lite vårligt försöker jag att locka fram. Blommor är ju en sak och jag har fyllt på min vårgarderob.
  Din vattenkokare och lattemuggarna är jättefina. Jag har tänkt att köpa någon av GreenGates lattemuggar men har svårt att bestämma mönster.
  Trevlig helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 7. Hej Lotta!
  With all the pastel and white your home looks like spring all around the year!
  Have a nice weekend!

  And I'm glad to have made you happy :o))
  Greetings,
  Anne

  SvaraRadera