onsdag 17 mars 2010

Piffad fotoram

Hallå !
Jag verkar ha fastnat på grönprickiga saker nu...vilken variation =) Jag brukar använda söta tygbitar, fint presentpapper eller liknande i mina fotoramar, det tycker jag är sött och ger liv även till den tristaste ramen.
Jag tycker så mycket om att fota hemma, därför är det kul att blogga. Jag tror inte mina vänner och släkt skulle vilja se mina fotoalbum..."och här var det förra julen,då jag hade en Mailegs-tomte på soffan,pläddrar du lite bakåt så ser du att året innan hade jag den i hallen på bänken" hahaa....nej, det är kul att ni kommer tillbaka och ser på mina bilder här på nätet, det är iallafall valfritt.

Jag fick den stora äran att ta några produktbilder till Casual Living, klickar ni här så kan ni se några av bilder jag har tagit. Rätt bra gjort av en vanlig sjuksköterska =)
Jag är rätt otålig människa, vill gärna se resultatet fort, orkar inte vänta veckor och finslipa...därför kanske var inte det där keramikkursen riktigt min grej....att fota är mycket roligare. Man ser ju resultatet på en gång och sen är det klart. Jag skulle önska mig en bättre dator för att kunna redigera mina bilder...just nu gör jag ingenting med de.


Tjingtjong,
Lotta6 kommentarer:

 1. Vackra bilder som vanligt! Älskar din våg!

  Hoppas du får en fin dag.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. herlig med prikker! Rammen ble kjempesøt!
  liker skålene også jeg...

  klem beate

  SvaraRadera
 3. Fniss, då är du precis som jag... otålig! Har jag bestämt mig för något ska helst resultatet vara klart bums! Jag kan vara avundsjuk på dem som verkar vara förskonade från otålighet, fast å andra sidan kan de ibland driva mig till vansinne med sin "långsamhet" =)

  Supersnygg våg!!!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Lite prickigt idag:). Du är gullig du med alla dina prickar;). Till den lite otåliga skaran hör jag också. Håller på att skruva upp nya fönsterhakar i köket. Trodde det skulle gå fort och smidigt, men icke.....
  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 5. Vad skojjigt att få äran att fota!
  Du visar ju alltid så söta bilder.
  Jag älskar ju röd/vit prickigt ;)
  Kram carina

  SvaraRadera
 6. Såå fint du gjort och så bra idé, blir helt klart inspirerad till att göra något liknande själv!

  Kram Frida

  SvaraRadera