torsdag 19 augusti 2010

På plats i Villa Björkhem
Hej från villa Björkhemmet, det är så våran villa heter. Nu har vi flyttat och detär kaos bland alla flyttkartonger...jag tror att jag packade över 130st flyttkartonger, en hel del tänker jag inte packa ens upp en, för vi måste få renoveringen igång innan man ställer saker fram.


Vi bor i plan två, tre sovrum och ett gammalt kök...140kvm, så rummen är stooora!


Nu är planen att ställa in bergvärme och bygga ett kök i plan ett...det lär ta hela hösten och början av vintern...


Nu är det fullt upp,barnen inskolas på dagis, flyttstäda, och snart ska börja jobba också...idag bjuder jag på några bilder från vardagsrummet...


Just det vårt hem finns nu ute, kolla på Tove Hem och trädgård!
Kramar Lotta

8 kommentarer:

 1. Va kul att äntligen få flytta in. Spännande renoveringar framöver. Kan absolut rekomendera bergvärme. Det är toppen på alla sätt och vis. Pengarna det kostar att installera och borra får man igen snabbt med den låga månadskostnaden. Och så varmt man kan ha det inne utan att mätarna tickar på. Vi fick golvvärme med på köpet då vi valde de otroliga nya fläktelementen i hallen nere och uppe. KANON säger jag bara.

  Då ska jag hålla utkik i Towe tidningen

  Kram

  SvaraRadera
 2. Gud vad kul för er! Är inte alls avundsjuk... Absolut inte ;O) Tänk vad mycket skoj ni har framför er nu! Du måste blogga. Jag vill ju se hur allt utvecklas :O)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilket hus ni köpt!
  Roligt! För jag vet ju att du längtat...

  Ser fram emot att se fler bilder från renovering och fix! Skrev du verkligen 12 eldstäder eller är jag helt ute och cyklar...

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Tänk att det är lika kul att se ostylade verklighetsbilder som att se bilder av färdiga, nystädade och piffade hem o miljöer!! Fortsätt gärna att visa hur det fortskrider trots flyttkartonger och stök. Är i ungefär samma situation, fast utan själva flyttningen!=) Vi flyttar om funktionerna i alla rum utom i mitt sy- och pysselrum (som faktiskt inte är riktigt klart det heller än=)). Nytt v-rum ska inredas klart, fd v-rum ska bli matsal, äldste sonen flyttar ut och hans rum tas över av lillebror, lillebrors rum ska bli gästrum/bibliotek. Ja just det, sonens lägenhet skall inredas också... Och dottern har nyss köpt ny, större lgh där det ska tapetseras, målas o läggas golv... det tar aldrig slut och bilder på arbete o stök hos andra muntrar upp och peppar lika mycket som färdig-bilder inspirerar. Vilka underbara fönster ert nya hus har. Lycka till! MVH Nellie

  SvaraRadera
 5. oj! grattis med nytt hus!
  høres ut som om dere har en spennende tid foran dere!
  gleder meg til å se!

  klem beate

  SvaraRadera
 6. Åh, vad spännande med nytt hus! Och vilka vackra fönster det ser ut att vara, stora och härliga. Det ska bli jätteroligt att följa er renovering.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Hej Lotta! Så kul att se ert förra hem i Tove - det var så fint att jag genast måste kolla in din blogg också. Och grattis till nya huset!

  SvaraRadera
 8. Instämmer med ovan kommentar! Jag köpte Tove igår och blev sååå inspirerad av ert hem. Jag konsumerar som minst 4 inredningsmagasin per månad och mycket känns igen från reportage till reportage. Men blev tagen av texten om ert hem och din fina inställning. citat "...jag kan sitta i vardagsrummet och njuta och tycka att "oj vad fint vi har det".".
  Och det kändes så uppfriskande och nytt. Kanske för att det är lite osvenskt att faktiskt (våga) säga att man gjort något riktigt bra! Och så stanna upp och njuta av resultatet. Tack Lotta! Jag kommer garanterat titta in igen och senaste numret av Tove ligger i "spara-högen" - så fortsätt blogga snälla du! Lycka till med drömhuset! /Anna

  SvaraRadera