onsdag 1 september 2010


Tack för alla fina ord ang. vårat kök, jag tror också att det kommer att bli bra...bara jag kan få bort en vägg. Annars är det nog bra att man bor ett tag i huset innan man söndermoderniserar det. Huset är stort, men vi har

vant oss snabbt och tycker inte att 340kvm är något jättestort längre...rummen är stora och som alltid i gamla hus lite tokigt planerade att passa till dagens krav och familjeliv....mer om det senare.

Ovan finns det en bild på vårt badrum, det finns inte riktigt någon förvaring,men en gullig detalj i rummet är att det finns en hylla ovanför gamla dörrar som jag har kunnat stoppa mina saker som barnen behöver inte leka direkt =)

Idag är mitt mammaledighet slut...jag ska börja jobba efter 3år 8mån, det känns jätte konstigt men kul också att komma ut till vanliga livet igen.

ha en härlig dag,

Kram Lotta

4 kommentarer:

 1. Lycka till på jobbet efter så lång tid hemma med barnen

  Kram

  SvaraRadera
 2. Stoooooor kram på dig Lotta, nu har vi också köpt hus, håller på att fixar detta för att sälja. Kommer förbi när det värsta är över. Kram igen :) Marie-Anne

  SvaraRadera
 3. Mukavaa työelämää sinulle!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag förstår att det måste kännas konstigt. Jag tyckte att det var så kluvet att börja jobba igen. Skönt på ett sätt, ur vuxenperspektivet, men sorgligt att den tiden i livet är över.

  Vilka otroligt vackra dörrhyllor ni verkar ha, jag blir avis!!!!

  Kram Linda

  SvaraRadera