torsdag 17 mars 2011

Kökshyllan på platsHejhoj!
Jag har samlat mycket prylar och möbler under årens lopp...väntan på att komma hem till mitt sekelskiftshus. Vet ni, vi började leta vårt hem åtta år tidigare än vi köpte villa villekullan vi bor nu. Efter att ha köpt parhuset =nödlösningen tappade jag nog hoppet att vi någon gång skulle hitta ett hus i Stockholm...det känns att man får inget för pengarna faktiskt....eller det man får för pengarna har man inte så mycket råd att renovera sedan. Så var det i vårt fall.
Ok, den här hyllan hittade jag från Danmark förra våren, två veckor innan vi skulle till visningen till vårat hus...på samma gång köpte jag köksön som ni ser på mina tidigare inlägg. Jag ringde till min man att japp,nu har jag köksö och hylla i bilen så vi typ MÅSTE köpa huset nu =) Och tänka sig, nu bor vi här!!!
Hyllan som ni ser på bilden är egentligen en golvhylla som jag hade tänkt att ha på köksgolvet och ha mina kokböcker i...men det fanns inte någon passande plats till den. I och med att vi beslöt att bygga igen det ena blinsfönstret så blev det ett tokig tomrum på väggen. Det känns nästan som ankungens sko hur bra hyllan passade på måtten och tadaa där sitter det nu och ger en härlig färgklick! =) MIn svärfar tittade på hyllan och sa att visst blir det bra med lite målafärg =) Skojar gjorde han,för han vet nog att jag gillar gamla slitna saker.
Kram från mig

7 kommentarer:

 1. Du får så fint!
  Kram och trevlig helg!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken färg och härlig patina! Min man läser inte min blogg så det är helt lungt...Det ska bli så kul att se allt som hänt i ert hus.

  Många kramar

  Mari

  SvaraRadera
 3. Men vilken underbar hylla, gillar färgen skarpt. SÅ fin!

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Sååå fin hylla!!

  Hihi min svärfar säger samma sak här..
  När jag släpar hem div fynd så frågar han om det är ved ;)

  Må så gott/Sophia

  SvaraRadera
 5. Perfekt plats för hyllan :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Det blir så fint hemma hos er! Även om jag älskar vårt hus kan jag inte låta bli att bli lite avundsjuk på er sekelskiftesvilla. De har en viss charm =)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Hej! Så söt charmig hylla, passa ju perfekt där ;)
  Tack för titten hos dig.

  Kram och trevlig helg
  /Johanna

  SvaraRadera