tisdag 1 mars 2011

Nu var det väl länge sedan jag skrev sist...dagarna går och veckorna bara springer förbi.
Jag känner mig trött men samtidigt glad och inspirerad, jag har nämligen börjat på nytt jobb! Jag har blivit BVC-sjuksköterska, riktigt kul jobb!!!!! Men ni ska veta på mitt gamla jobb att saknar er allihopa, nu ljög jag =) men nästan alla iallafall!
Men nu till saken, i somras köpte vi ett par gamla smala spegeldörrar och ett av de har vi använt i köket och byggt ett porslins-skafferi ! På dörren valde vi att lämna kvar den gamla färgen med sin fina patina, allt behöver inte var nymålat direkt. En av de som verkar också tycka om att man inte behöver något målafärg är vårt 4-årig som Frej, han verkar ha tejpat tejpbitar på massa trämöbler,jag kan lova att det INTE har blivit så snyggt när jag har lossnat dessa tejpbitar grrr...målafärgen har lossnat på ett icke veckert sätt =)Köket börjar bli klart, små projekt står kvar = de tråkigaste som listor etc...men snart kanske blir jag av mina resterande köksflyttlådor. Det blir mycket som jag tänker slänga ut till Tradera, måste rensa lite bland alla porslinssaker.


Vi har två små toaletter i plan ett, pyttesmå är de och vi beslöt att ta bort en av dem. Den här lilla rummet ligger precis anslutningen till vårt kök och ska få bli vårt matskafferi.Nu sitter den här tapeten från Sandberg på väggen, man får tacka kära svärfar för arbetet! Jag har fått ett smeknamn från han = Hitler...kan det tala om att jag är aningen krävande och perfektionist här hemma =) ? Men fint blev det !!! Vilken lyft den här tapeten gav till rummet, nu håller jag på att måla furuhyllor som ska sättas upp!
Dörren till gamla toaletten har jag också hunnit måla klart, samt bytt ut gamla guldhandtag. Köpte ett par fina handtag från Nacka byggnadsvård, kommer inte göra om det....skit dyra var de. Hittade minst lika fina från Bauhaus som kostar halva priset och passar till oss helt perfekt.
Nu kära vänner , ta hand om er
Massa kramar från mig
och TACK att ni kommer och kikar här hos mig!!!!
tjing tjing
Lotta

3 kommentarer:

 1. Ljuvlig dörr med speglar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbar dörr! Jag är som galen i gamla slitna dörrar.
  Tack för titten, hit kommer jag igen :)

  // Jessika

  SvaraRadera