måndag 21 mars 2011

Ska vi riva hela haket,såklart !
Nu fortsätter vi...två rum i första våningen är tomma, jag har varit ansvarig av taklist borttagning...hahaa!!! Har känt mig som en riktig kvinna, fram med alla aggressioner och riva riva riva! Vi ska tilläggsisolera insidan av väggarna med en tunn rymdisolering och sedan skruva gipsskivor på,sedan spackla,slipa-spackla,sllipa etc...
Ser så framemot att få några till rum klara innan sommaren. Det ska bli vardagsrum med tv och ett arbetsrum/bibliotek....Hade helst inte haft tv här nere men har fått ge mig den här gången, familjens killar = majoritet vill ha tv här nere...passar så bra med vita soffor då de föredrar att äta i vardagsrummet =) Tur att man har avtagbar klädsel och ny tvättmaskin =)

Måndag igen ! Men nu tjejer,det ÄR vår =)

Kram Lotta

22/3 Angående råsponten...Katarina,det är helt klart smaksak hur man vill ha det. I vårt förra hus valde vi att ha hyvlade sidan framåt, men nu har vi valt att ha den ohyvlade sidan framåt. Kom ihåg att måla väggen bakom först (om den inte redan är vit) samt måla plankans sidor innan ni spikar fast de. Lycka till !

5 kommentarer:

 1. ♥ AMAZING BLOG ♥

  greetings from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Hihi... tur att tvättmaskinen har nått att göra oxå ;)
  Fin blogg du har
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta.

  Inte för att verka tjatig men råsponten ni har är den hyvlad eller har man den ruggiga ytan utåt (dum fråga, är säkert självklar för er alla bloggare) o målar den? Svar önskas snarast..:)
  /Soliga hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Oj vad ni jobbar på, och snyggt blir det.
  Det är så roligt att följa dig, kikar in här lite då och då.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Å,..Tack snälla du för snabbt svar o alla tips o råd!! :)
  Ska försöka mig på en fondvägg i min sjuårige sons rum, tänkte att det kanske blir lite "tuffare" med råspont än vanlig målad vägg ;)

  Katarina ♥

  SvaraRadera