måndag 9 maj 2011

Jag vet att en del av er kanske tänker att herregud vilken röra de lever i...men ska jag berätta er sanningen så är det så, det ÄR oröra precis överallt. Inga stilleben att fotografera direkt. Eller kanske i köket men det finns ingen tid att eller ork att fixa det.


Vet ni,det har nästan tagit en hel arbetsag att skrapa bort all gammal färgt från en fönsterkarm-parti, plussa det med spackling,grundmålning och vanlig målning...plussa det med total fönsterskrapning, och målning...jaaa då har ni det ...det TAR tid!!! Men det är rätt kul...fast jag vill inte att någon ska titta på mitt jobb närmare....man ser direkt att det inte är en proffs som gör det. Typiskt mig,kul att börja -trist att utföra hela vägen. Och det är sant som sagt, gör man inte bra underarbete syns det!!!!

Spegeldörrar som jag har slipat och målar...blir verkligen inte helt perfekt men om man jämför med den laxrosafärgen är ALLT bättre =) Men jag tror att rummen kommer att bli så bra...


På fredag kommer en golvslipare,sen ska vi luta och vitsåpa golv, håll i tummarna att det blir bra!!!
Nya läsare!!!! Välkomna, men så glad jag blir att ni kära läsare vill verkligen följa med vårt renovering! Fina ni är, det känns som att ni tror på oss och det ger mig hopp!
Kram kram


Lotta

5 kommentarer:

 1. Vet hur det är med renoverings-röra!!
  Nu börjar vi äntligen ta oss ur den!

  Jag tycker att det är lite av charmen, att det inte blir helt perfekt men man blir stolt o nöjd att man gjort det mesta själva!

  Ha det bra!

  Mvh Liza

  SvaraRadera
 2. Renoveringsröra känner jag till ;)

  Roligt att göra själv även om man inte är något proffs

  kram Maria

  SvaraRadera
 3. Caroline Högberg11 maj 2011 22:07

  Hej Lotta!

  Vilken superfint hus ni har. Kul att göra det mesta själva, då kan ni verkligen sätta era egna namn på det!

  Alla val ni gör med färger etc. känns väldigt hemtrevligt, ett hus att må bra i!

  Ha det gott i vårsolen! KRAM // Caroline ( 74:an)

  SvaraRadera
 4. Hej, visst känns det rörigt att renovera, men kan man se det färdiga resultatet framför sig, så går det lättare att stå ut under tiden, tycker jag. Lycka till och jag tror ni kommer få jättefint!!//Christina

  SvaraRadera
 5. Trevlig blogg du har!! Spännande att få följa eran renovering.

  Ha en fin dag/Mia

  SvaraRadera