torsdag 18 augusti 2011

Allt i hemmet

 Tänk att du har varit på jobbet, hoppsan glömmt att låsa dörren och när du kommer hem från jobbet lagom trött...så märker du att någon vänlig själ har varit och tömmt en fullproppad skåpbil med inredning,blommor,bakverk och ljuvligaste inredning in i ditt kök och glasveranda. Typ precis så var det för mig igår...men idag,ett dygn efter var  den drömmen slut och samma människa packade alla saker in i bilen och vinkade glatt hejdå =)
Jaa, vad kan det vara som har hänt? För några månader sedan blev jag frågad av Allt i hemmet om de fick låna vårt kök och använda det som sitt fotostudio för tidningens omslagsbild. Och så fick det blli idag...kommer ut i Oktober.
Igår kväll var det väääldigt svårt att gå och lägga sig,jag ville ju så gärna kika på alla fina saker de hade med sig! Och det var Mycket fina saker,antika som nya!!! Jag ville ha  allt!!! =) Och fick inget =(
Barnen tyckte det var spännande med massa folk hemma hos oss och hjälpte de att packa sakerna tillbaka in i bilen...

Samma tidning har köpt reportaget om vårt kök som kommer ut nästa vår....

Kram på er alla fina

Lotta

3 kommentarer:

 1. Nämen, vad fräckt! Du kunde väl ha fått välja ut några favoritsaker åtminstone ... ;) Säg till när man kan se det i tidningen!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Jaa, du borde få hälften åtminstone som var snäll och lånade ut ditt kök. Dom såg väl själv att sakerna inte passade någon annanstans allafall!Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot tidningen!! :) Får man ingen credit för att man är med i sådana repotage för den typen av tidingar?? Btw...såå fint hus ni har o du inreder ju helt underbart!! Gillart!

  /Katarina ♥

  SvaraRadera