onsdag 31 augusti 2011

Hejsan på er alla !
Det händer inga snabba förädringar här hemma, jag skrapar fönsrar och fortsätter att måla och kitta de...min man är ute och skrapar. Man märker tydligt att det finns inte så mycket tid och ork kvar efter barnen har lagt sig,men vi försöker.
Jag tycker att det känns tråkigt att skrapa,vill börja göra något nytt. Som riva bort vårt gamla hall...det går ju så mycket snabbare att riva...sen blir det väl tråkigt med att spackla och slipa igen...

Och det är typ nu så som jag känner med bloggen också,ena stunden är det roligt och andra stunden funderar jag för vems skull göra jag inlägg egentligen. Egentligen har jag ingen behov att visa mitt hem till någon,samtidigt som hela världen kan titta på det. ... men faktum är att just idag känner jag bara att bloggandet stressar mig. Jag har inte tid att ta kort och renoveringen framskrider inte världens fart för att kunna visa något nytt och spännande åt er. Pläää...nu har jag sagt det. punkt slut.

herregud, det är september imorgon....vart tog våren och sommaren vägen =) ?

ha det bäst
Lotta

8 kommentarer:

 1. Ta en paus om du känner för det!
  En dag finns kanske lusten att skriva igen!
  Så gjorde jag och det kändes riktigt skönt!

  Var rädd om dig!
  Kram Annica - Vårt lilla bo

  SvaraRadera
 2. Hallå där!
  Känner igen mig precis...
  Glöm inte att bloggandet är för din egen skull.
  Strunta i vad andra tycker och hur offta andra gör inlägg. Jag har bloggat i många år nu under många adresser. MIn nuvarande sedan januari. Började då men tog paus hela våren.
  Nu har jag fått en kick igen och har börjat.

  Så mitt råd är: Ta en paus...känn efter...
  om du inte saknar bloggen, stäng ner den.....känner du lusten vakna efter ett tag...ja då är det ju bara att börja igen...;)
  Lycka till i alla fall både med renoveringen och tänkandet.
  kram

  SvaraRadera
 3. Heippa hei!

  Samoissa ajatuksissa oon pyörinyt ittekkin..

  Ja ylipäätänsä tää bloggaus - mitä sillä itseasiassa hakee.. Itte ja kaikki muutki. Miksi sitä haluaa esitellä kotiansa koko maailmalle. Ja pitääkö kamera olla jokapaikassa mukana ;) Mikä on tärkeämpää, nauttia eläinpuistossa perheen kera vai keskittyä siihen, että tulee hienoja kuvia blogiin. Tottakai siihen kuvaukseen ;)Hahahaa. Ja loppuviimein ihmiset ei edes tiedä yhtään mimmonen ihminen blogin takana istuu. Sitä paitsi oon joskus miettynyt, että mistä tietää vaikka jotkut kommentoisivat = "kehusivat" omia kotejaan ;)
  Blogimaailmassa vaikuttaa kaikki olevan mahdollista ;)

  Mutta niin sitä vaan on liimautuneena bloggaamiseen jokatapauksessa..

  Ollaan yhteyksissä,

  Halein Ansku bansku

  SvaraRadera
 4. Blogga bara för din egen skull! När man renoverar går det ibland så fruktansvärt sakta och segt, men går man tillbaks om något år och tittar så inser man vad mycket som hänt. Vilket jättejobb man la ner på de där förbaskade fönstren och tänk hur det rummet såg ut och så vidare. Så otroligt kul att dokumentera allt! Sen om inläggen kommer varje dag eller varje månad, vem bryr sig! Den som vill får titta och den som inte vill slipper :)

  Själv är jag så intresserad av hus och nyfiken att har jag en gång besökt någon (bloggare) som renoverar bara måste jag återvända och se om det hänt något sen sist. Jag är ingen sån som hela tiden ändrar om hemma så jag har inget sånt att visa, det blir mest surr om allt möjligt. Bloggen får aldrig bli stress och ångest, det ska vara kuuuuul :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Du inspirerar mig och jag skulle hoppas att du vill fortsätta att blogga. Det är just det som jag tycker om med bloggar att få inspiration.. Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Neej, du får inte sluta blogga!! Är själv ingen bloggare men en flitig läsare ;) Å du har ju så mkt fint att visa upp o ger så mkt inspiration med alla dina bilder o projekt!! :)

  /Stor Höstkram Katarina

  SvaraRadera
 7. Anna Lilliehöök7 september 2011 22:35

  Hej Lotta!!

  Vilket fantastiskt hus o jättefin blogg du har!!

  / Anna, Agnes mamma :)

  SvaraRadera
 8. Vilket otroligt vackert hus! Kram Linda

  SvaraRadera