söndag 7 augusti 2011Korg från Bloomingville
Vi har varit iväg på en familjeäventyr. Spontana som vi är bestämde vi en kväll med barnen att imorgon efter frukost drar vi till Österlen! Och så gjorde vi också. Vi teltade på en camping, alldeles intill havet. På morgonen när vi vaknade och öppnade tältet var havet första vi såg och efter dagarnas äventyr somnade vi sött i havets brus. Vi avslutade semestern att ta en dagstur till Helsingör och därifrån kommer min nya korg och överkast.
Skåne har verkligen alltid varit loppis-Lottas paradis, alla gånger vi har varit där har jag fyndat bilen full med fina  saker....men den här gången fann jag ingenting!!!! Vad har hänt??? -undrade min man några gånger =) Man kanske har blivit kräsen eller har ett hem full med loppis-prylar så att man lätt skulle kunna öppna ett eget garage-loppis =)
Att tälta med barnen var superkul och enkelt, vi kanske är inte de typiska tält-människor...då vi åt måltider på restauranger...men där går gränser. Jag orkar inte börja koka snabbmakaroner och vägrar äta falukorv med massa sand på =)
Nästa vecka är semestern slut...har ingen aning var min arbetsnyckel är, kommer inte ihåg mina lösenord...hoppas jag kommer ihåg min arbetstitel och några av arbetsuppgifterna i alla fall. Med andra ord har vi haft en toppen sommar!

Några av er ville veta var skålarna i mitt förra inlägg kom ifrån. De kommer från England och märket heter Burleigh. Jag köpte de 5 år sedan från Hans Mikaels-butiken i Stockholm.

Ha en skön kommande vecka
Kram Lotta

1 kommentar:

  1. Härligt att du/ni gillade att tälta, inget för mig, så jag förstår att ni valde att äta på restaurang :) Mycket trevlig korg och pläd. Christina

    SvaraRadera