torsdag 29 december 2011

Mot ljusare hall

 Här kommer några bilder från våran hall projekt. Idag har min man spikat upp alla taklistor...och jag har under veckan kvistlackat, och målat taket nästan klart.
 Den här utsikten möter oss när vi kommer hem...ljust är det och inte trångt längre.
 Glasveranda med alla sina fina vita fönstrar på plats...jag räknade att jag har målat 90 fönstar efter alla strykningar på de var klara...
 Vad är kvar att göra? Behandla golvet, vi kommer vitluta och behandla med hårdvax...golvlistor och dörrfodeder ska sättas på plats....och alla metallrör från element ska vitmålas. Ge oss två veckor till, sen är det väl klart.
Nils hjälper pappa att lägga golv

Ni som har glömmt bort hur fin hallen var förrut...här kommer några bilder. Elementen och garderoben togs bort då vi gjorde dörröppningen mot glasveranda-allrummet.

Men det här blir väl bra när det här är klart...eller vad säger ni?

Kram Lotta

7 kommentarer:

 1. Det kommer att blir superfint!! Kram och god fortsättning.

  /Anette

  SvaraRadera
 2. Tittar in för sista gången 2011 för att önska ett riktigt gott nytt år. Tack för ett fint bloggår, och för inspiration och vackra bilder. Vi ses 2012 som kommer att bli ett minst lika fint bloggår.
  Nyårskramar Pia

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fint!
  Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. åå så fint det blir!
  Önskar dig Gott nytt år!
  kram katarina

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  det ser fantastiskt ut! Hoppas du tycker om resultatet. Jag tycker det ser mycket lovande ut. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera
 6. Så flott dør dere har i gangen! Det ser ut til å bli kjempefint hos dere, gleder meg til å se det ferdige resultatet!! Lykke til med oppussingen. Hilsen mariann

  SvaraRadera