söndag 11 mars 2012
Hej på er....
Vilken härlig superunderbar ljus-sol-väden man haft...ojoj vad jag njuter att det är ljust och härligt nu!
Om ni funderar vad vi håller på med här hemma så kan jag berätta att en hel del...jag har målat en skänk, träsoffa, ett bord och ett stort skåp...hallen har fått sista listor -så snart kan ni se bilder därifån! Min man har börjat renovera en garderob och gästtoalett. När ni inte hör av mig kan jag lova att jag inte rostar mackor och ligger definitivt inte på soffan för att få fotmassage, nope då är det full rulle här i huset -som vanligt dvs =)

Ovan lite bilder från mitt arbetsrum, jag har fått börja fixa om där för att jag har flyttat om möbler här hemma. Visar lite mer helhetsbilder när rummet blir klart !

Välkomna alla nya läsare och tack snälla ni som lämnat kommentarer hos mig =)

Nuuu ska jag ligga på soffan och få lite fotmassage medans bebisen gympar i magen,snart är det läggdax och måndag igen...

Kram kram
Lotta

2 kommentarer:

  1. Vilket vackert skåp :) Ett sådant kunde bra flytta in hos mig ;) Och filten högst upp ser riktigt mysig ut! Hoppas du får en fin tisdag :) Kram Josefine

    SvaraRadera
  2. Jösses, vad du hinner med! Här har det varit lite si och så med projekten, vi har en hel del på gång men det går saaaaaakta. Huvudsaken att det går framåt, intalar jag mig.

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera