fredag 1 juni 2012

Zinksamlare


Förr samlade jag frimärken,sen fattigmassilver men nu verkar det vara zink som gäller =) Det är ju otroligt vackert att ha blommor i zinkhinkar! Jag har hittat tre gamla järnbord av olika färg när jag var i Danmark sist,de blir så fina att ha ute...när vi någon gång får lite mer ordning här på tomten.
Varför ska det regna heela helgen,och inte verkar det bli mycket bättre nästa vecka heller...hur ska det gå med våra målarplaner....men skrapa kan man ju göra trots regnet. Jag säger bara som min söta svägerska-Jenny säger "Att ta det lugnt en dag verkar väl inte vara eran grej..." Nej, och speciellt inte nu när vi infinner oss boa-in-fasen-innan bebisen =)

Ha en härlig första sommar helg, det är ju juni!!!!!

Kram Lotta

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg! Gjorde mig till följare nu:) Åh vad fint ni har det och gör det! Kämpa på:) Kram kram från mig :)

  SvaraRadera
 2. Vi har också målat med Alcro Bestå! Och det har varit målat med linolja här tidigare också. Men det var så längesen så det finns nog inte ett uns kvar av den oljan, men det har ju som du skrev bevarat träet!
  Vi håller på för fullt på nedervåningen, men här upp där vi bor nu så har vi bara målat och tapetserat. Det ska bli så skönt med ett nytt kök nere, där man slipper stå PÅ varandra. När vi flyttade hit var det 3 lägenheter i huset. Men vi ska bo i hela själva.
  Heja oss!!!!! KRAM!!!!

  SvaraRadera
 3. Zink är såå fint! Skulle jag ha en trädgård skulle jag också fylla den med fina zink hinkar :) Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera