fredag 9 november 2012

Hej alla fina!

Tack söta ni som kikar in! Jag har haft rätt fullt upp sen sist. Hela familjen har varit sjuka, vi har byggt klart verandan och haft en dop. Nu längtar jag bara att alla blir friska och krafterna kommer tillbaka så att vi kan börja bygga vårt badrum som kommer ta hela vintern.

Jag tycker att det är så enkelt med Instagram, det hinner jag med men bloggen kommer jag inte just nu vara lika flitig med. Kom och kika mig där, under namnet sotaprickar.
Men jag ska ta lite kort på vårt farstu,och visa till er. Vi är så nöjda med resukltatet!! Känns som den alltid skulle ha varit där. och då kan man nog säga att well done =)

Trevlig helg från mig och Maja som hunnit bli hela 4 månader

7 kommentarer:

 1. Eran farstu blir ju super snygg, känner igen det där med instagram enkelt och telefonen är ofta med i fickan. Bloggen tar i bland tid och den finns inte alltid även om det är jätte roligt att följa olika bloggar. Hoppas ni får en mysig helg./Theres

  SvaraRadera
 2. skjønne lille!!!
  koselig å finne deg på instagram!

  god helg

  klem

  SvaraRadera
 3. Så söt liten tjej ;) Ha en trevlig helg
  /mia

  SvaraRadera
 4. Guuud vilken söt bild!

  Kram,
  Angelica

  SvaraRadera
 5. Hej, jag besöker din blogg ofta och jag är inte Instagrammare.... håll ut lite till med den här bloggen, den är jätteinspirerande. Allt gott, Helén

  SvaraRadera