måndag 23 mars 2009

Köksdrömmar

Oj vad jag önskar att detta kök vore våran. Men tyvärr måste jag vara ärlig och berätta att så är inte fallet! Vi bor i ett hus som är byggt 2003 vilket innebär att takhöjden är inte 100 meter och fönstrarna är inte spröjsade. Jag är helt säker att jag skulle vara värsta mästar-kocken och bättre att baka än Leila OM jag fick ha sådant kök! Tror ni mig?
Men när vi snart vinner på Lotto så vet jag exakt hur vårat kök ska se ut, det är ju bra, så sparar vi massa tid :) Väntan på Lotto-vinsten är jag jakt på en Köpenhamns-skåp (väggvitrin) - de tycker jag är jätte fina! Hittar ni sådan så får ni gärna tipsa mig!
Bilderna har jag lånat från http://www.boligmagasinet.dk/

Ha en trevlig vecka, bara fem dagar till fredag!
Kram kram Lotta

12 kommentarer:

 1. Oj vad fina bilder, ja drömmar....! Det är en konst att sätta prägel på raka enkla väggar, som vi har i vårt hus från 60-talet. Vi hade ett gammalt hus med högt i tak förut, men det blev FÖR mycket att göra, ett drömhus med allt man drömmer om, men det var bara ett hus. Ivårt nya hus med raka väggar och nyrustat har vi tid och mycket annat positivt. Men det är svårare att få till inredningen här, det krävs lite extra. I vårt förra hus var grunden så fin så jag behövde inte alls anstränga mig lika mycket. Men å andra sidan har jag mer tid till piff och inredning nu när vi inte har så mycket rust. Ja, för och nackdelar med allt. Jag tycker att du har LYCKATS mycket bra att få in känsla i ditt hus!

  Ha en bra dag!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Kul att du kollade in vårt förra hus, det finns kvar i mitt hjärta! Kul att du gillar stolen, ska väl försöka mig på att ta tag i penslarna idag = ), oj vad jag har varit trög i starten med målandet....Men snart så...= ).

  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg! Ska lägga upp dig i min blogglista omedelbart, hit vill jag återvända.
  Visst är det något speciellt med prickar.
  Jag har också två små grabbar hemma, mina är 4 och 3 år. Ibland kan jag sakna att inte ha en tjej att köpa maileg kaniner och tjejiga grejer till, men jag har nog ändå haft mycket att säga till om när det gäller barnens rum (än så länge). Förr eller senare tar Spiderman, Batman, Fotbolls- och hockeyidoler över. Tyvärr he, he...

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vi har flyttat från ett ljuvligt hus, som kostade oss lite för mycket pengar till ett fyrkantig skålåda. Inte heller 100 m i takhöjd och spröjsade fönster, men helt ok ändå. En stor utmaning att göra mysigt!! Hoppas på tur i din tävling!
  KRamen Malin

  SvaraRadera
 5. Ett underbart kök du visar! Ha en fin dag Kraam Susanne

  SvaraRadera
 6. jättevackert kök drömma kan man vell få göra.

  ha en bra dag/Mona.G

  SvaraRadera
 7. Åh, jag håller med, ett helt underbart kök!

  SvaraRadera
 8. Hej! Ja drömma är alltid härligt men tyvärr kommer verkligheten ikapp en..Jätte fint kök..
  Ha en bra dag :)Helen

  SvaraRadera
 9. Hej,

  Ekka kertaa täällä, mukava löytää joku muukin "sverigefinsk". Itte tykkään kans tanskalais-ranskalaisesta tyylistä. Honning & Flora oli "unelmien putiikki", ku siellä viime kesänä käytiin. Hi minullakin on samat keittiökuvat koneella tallennettuna ;) IB Laursenilla on samantyylinen kaappi - löydät kuvan blogistani kategoriasta butiken..
  /kram Ansku

  SvaraRadera
 10. Vilket vackert kök! Det hade varit en dröm att få ha ett sådant stort kök, med härlig atmosfär! Tack för allt fint du delar med dig utav på din vackra blogg!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Håller med om köket! Har sett det köket i fler magasin.

  Jag kommer också vinna på lotto snart så mina drömmar kan bli verklighet, blink, blink*

  Kram Lena

  SvaraRadera
 12. Hej Lotta! Jag är övertygad om att du kommer ha ett sådant kök en dag och överglänsa Leila;)

  Halein,
  Jenny

  SvaraRadera