söndag 29 mars 2009

Nätshopping - me like!

Jag kommer inte till stan så ofta. Hinner inte riktigt under vardagarna mellan dagislämning och hämtning - då myser jag med min bebis. Och helgerna brukar vi prioritera annat. Men förra helgen åkte vi in till stan hela familjen. Jag gick min vanliga runda,besökte alla mina favorit affärer! Min man stod så snällt med barnvagnen utanför och väntade med pojkarna. Har ni varit i Hans Mikaels, i Stockholm? Rätt trevlig affär med ganska otrevlig personal. När vi åkte hem tänkte jag i bilen att jag faktiskt gillar nätshoppa mer än gå runt i stan. Slipper att gå runt med barnvagn, trängas i butiker- nätsoppen är öppet dygnet runt- jag får vela dagar,klicka fram och tillbaka innan jag bestämmer mig . Senast upptäckte jag Julias Vita Drömmar och Casual Living. Har haft lite kontakt med bådas ägare och oj oj vilken service jag har fått...tänker inte avslöja mera,men SÅ bra har det varit! På vägen hem från stan tänkte jag att bajskorv på er alla "otrevliga" Östermalms-inredningsbutiks-säljare. Jag tycker mer om er Julia och Marie-Anne!
På bilden ser ni min nya lampskärm,som kommer från Julias fina butik!
Hoppas ni har en härlig söndag, här ska vi ha lite släktkalas! Och glöm inte på tisdag lottar jag ut vinnare till handdukarna...undrar om man får tävla själv också ;)
Kram från Lotta

18 kommentarer:

  1. Hej
    lampan var ju såå fin!! Javisst är det trevligt med nätshopping. Det är många butiker speciellt i stockholm som man nästan får be om ursäkt för att man kommer in. Skillnad är det i danmark=)
    Ha det gott Stooor kraaam
    (Håller tummarna för tisdagen , den är ju så fin!)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Otrevliga butiksägare är det värsta som finns!
    fattar inte hur de kan köra den taktiken?!

    Ha en fin dag!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  3. Vilken härligt inlägg = ). De har blivit lite för VANA i sina butiker, inte bra. Du gör helt rätt som stöttar de små butikerna på nätet. Jag åker gärna ut till de små gårdsbutikerna här runtomkring. Det är så mysigt och så trevliga butiksägare, de blir glada när man kommer och handlar, de bryr sig om sina saker och sina kunder och lägger värme på det de gör, så ska det ju vara. På lördag ska jag ut på en tur, ska bli KUL!

    Ha en skön söndag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  4. Håller med fullständigt!!
    Vill också ha den lampskärmen, men har shoppat så mycket hos Julia nu att det är hål i plånboken
    kram Malin

    SvaraRadera
  5. Man tackar och bockar! Du är också en väldigt trevlig och rolig kund. För mig är kundservice A & O. Utan kunderna vad gör man då?? Är väldrillad på varuhus i England under 3.5 år så rak i ryggen, ett stort leende och YES madam finns i ryggraden!!! Ögonkontakt går ju inte att ordna i nätbutik annars är det också väldigt viktigt. Hmm det får jag ta och fundera på...
    ha en toppendag, min make flyger till Finland och jag skall försöka städa hemma med båda barnen...

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Håller med, finns alltför många inredningsbutiker med otrevlig personal, oengagerade..

    Ljuvlig lampskärm du klickat hem. Strykbrädan var ju såå ljuvlig också.

    Ha en trevlig söndag! kram Lena

    SvaraRadera
  7. Hej sötis!

    Tack...blir ju generad faktiskt.
    Skärmen gör sig så fin på det där bordet, är det inte mitt bord föresten?? Tyckte att du nämnde ngt om ett bord du lessnat på och ville skänka bort tillsammans med ett gäng rabarberkrämstallrikar...

    Du, jag håller faktiskt med dig, jag tycker egentligen att det är ytterst få butiker i sthlm som känns mysiga att besöka...så jag gör som du, shoppar på nätet. Bekvämt!

    Hoppas du får en skön sönda! Jag tar en tur till Fors nästa helg, tror att de ska ha öppet då. Är på spillkumsjakt och lite annat...

    Kram!
    Julia

    (Julias vita drömmar)

    SvaraRadera
  8. Hej! Hittade din blogg från en annan som hade länkat till din tävling. Synd att jag inte riktigt hann med... :-) Jag gillar både prickar och din sida! :-) Jag måste verkligen hålla med dej, jag är också mammaledig och nätshopping är det allra bästa istället för att stressa runt på stan.In och ut, på med mössa på bebis, av med mössa på bebis...

    Hans Mikael har jag besökt några gånger, jättefina grejer, men nä jag har aldrig handlat. Håller med dej där också.

    Jag har nyligen startat min blogg och när jag kommer på hur man lägger till en länklista till bloggar jag besökar så ska din vara med. Är det någonting man bör säga till vederbörande? (jag kan verkligen inte denna bloggvärld ännu...) :-)

    Ha det så bra på kalaset!

    SvaraRadera
  9. Tillägg: Ser att du också är ny i bloggvärlden juuu!!! Fast ändå äldre än mej... :-) 65 besökare idag?! oj Du har nog lite att lära mej...jag har haft 7 hitills idag. Tyckte först att det var ganska många hahaha. Hur lyckades du med att få så många besökare på så kort tid? Bra jobbat! :-)

    SvaraRadera
  10. Ja, håller absolut med, usch för otrevlig personal! Sedan jag öppnade nätbutik så tänker jag extra mer på det och skulle aldrig drömma om att vara otrevlig mot kunderna! Håller med om också att det är mysigt att handla på nätet, är ju skoj att få paket i brevlådan dessutom, *fniss*.

    Jättefin lampskärm, har beställt samma från Julia!

    kram

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Ja, jag håller verkligen med dig. Jag var i Sthlm förra veckan och var faktiskt inne på just den butiken...
    Jag gillar dock "Koffert" som ligger några hundra meter längre upp på samma gata. Jag har inte upplevt dem som otrevliga där. När det gäller nätshopping har jag inte kommit igång med det tyvärr. Men du får GÄRNA tipsa mig om bra butiker.
    Kram MARIA
    Ps. Jag har en tävling på min blogg - om du vill vara med. Ds

    SvaraRadera
  12. Go middag!Fin lampskärm!!Visst kan dom vara lite snorkiga i vissa butiker i s-holm..
    Men det finns väll överallt..?
    Dina gerbera skålar gillar jag!! Vad har du köpt dom? Ha en skön söndag kram:Helen

    SvaraRadera
  13. Hej Fru Prick!
    Tack för allt trevligt du delar med dig av, jag har länkat till din trevliga blogg från min, hoppas det är ok. Det här med snorkiga expediter har även fåt mig att handla allt mer på nätet.
    Fia

    SvaraRadera
  14. Hej hej, hör med Josse på
    http://in-myhouse.blogspot.com/ om hon har nån kotavla kvar, jag köpte min av henne.

    kram

    SvaraRadera
  15. Känner igen det du beskriver, det är det värsta som finns (och tyvärr ganska vanligt) Handlar också det mesta via nätet, tycker det är toppen =)
    Kram H

    SvaraRadera
  16. Hej! Jag har skrivit lite mer om våra golv på min sida nu, så kika in där så får du nog svar på det du funderar över. Jag kommer även att visa bilder där när jag är klar, om någon dag. Vill du ha fler bilder skickar jag gärna över några = ).

    Min shiffonjé har nygamla knoppar, de är köpta för några år sedan, men nu målade med svart järnfärg. Så hittar du bara formen och modellen så är det lätt att måla dem. Hoppas att du hittar några.

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  17. Hej Lotta,
    Joo toki myyn kaappia, tilaustuote. Mitat ovat seuraavat; korkeus 74,5 syvyys 30 ja leveys 69,5 cm. Meillä on ittellä kaappi ruokatilan seinälla, koitan ehtiä laittaa kuvan huomenna blogiin niin näät hiukan paremmin miltä se vaikuttaa ;) Sulla on kyllä tosi ihana blogi ja hyvä maku ;) Kiva kun niin moni löytänyt tänne! Lamppu on tosi suloinen - ittekin otin niitä myyntiin. Mukavaa tulevaa viikkoa !!
    kraaam Ansku

    SvaraRadera
  18. Hej Lotta!
    Håller med dig, det är mycket bättre och smidigare att handla via nätbutiker!
    Åh har du köpt de fina lampskärmarna från Julia, de har jag oxå kikat på! Hade gärna köpt dem om inte plånboken gapat tom efter en tids elakartat shopping, hihi!

    Ha en bra kommande vecka,
    kram Jenny

    SvaraRadera