tisdag 28 april 2009

Tokig körning...

Heippatirallaa!!
Jag har letat och letat, hittat men tyckt att de är så dyra, nu pratar jag om Köpenhamn-vitriner. De är tok-dyra i Danmark,men så fina. Jag hittade ett liknande och skämms att erkänna att det var min man som var hur gullig som helst och hämtade skåpet till mig från Landskrona. Körde från Stockholm till Landskrona och tillbaka i söndags, jag är hemsk ;) - men hemskt nöjd!
När han väl svängde bilen mot carporten var det nästan så att jag väntade honom med en pensel i handen och vitmålarfärg i andra... Det är ett gammalt fint skåp som har handblåsta fönstrar, men de är inte gjorda av klarglas, jag funderar att göra något brottsligt och byta de mot nya glas -annars ser man inte pyntet, och det vore ju synd eller hur :) Men jag ska måla vitrinen klart och hänga upp det ovanför mitt skrivbord först innan jag bestämmer mig.

Vad kul att så många tyckte om den blåa skåpet! Tack för alla hälsningar!!!!!

Snart är april-månaden slut...tiden går för fort framåt,jag hinner inte riktigt med!

Kram Lotta

11 kommentarer:

  1. Onko se siis kuvassa näkyvä kaappi? Jälleen upea löytö!! Sulla näyttää olevan onni löytää aina aivan ihania kaappeja!!! Itte oon yrittäny huutaa monta kertaa huutonetistä renginkaappia, mutta hinnat nousevat yleensä kattoon tai sitte ne on ollu niin kaukana meidän porukoista ettei voi vaatia hakemaan ;)Toisaalta sellasista mistä tykkää maksaa kyllä mielellään vähän reilumin ;) Harmi ku niin pitkä matka köpikseen, siellä on niiiin paljo ihania kapistuksia..
    Mukavaa päivän jatkoa! Minä yritän väsätä kasaan Elloksen porras hyllykön..
    /Halein Ansku

    SvaraRadera
  2. Oj du har minsann en mycket snäll man :) Och skåpet är jättefint. Det skulle nog passa bra med klarglas. Jag håller med!

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  3. Åh vilken snäll Man du har!! Skåpet är jättefint!
    kramar Malin

    SvaraRadera
  4. ett vackert skåp till! du är nog en riktig skåpoman i alla fall ;)
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  5. Underbart skåp och en underbar man har du! Kraam Susanne

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad du får tag i fina skåp! Du kör med gubben..helt rätt!! Det anra skåpet var oxå himla fint...Hejdå kram:Helen

    SvaraRadera
  7. Jättefint skåp! Vilken snäll man du har!!:-) Må gott,kram Sofia

    SvaraRadera
  8. jätte fint skåp och jätte snäll gubbe du har ha det bra kram jessica

    SvaraRadera
  9. Superfint skåp och säkert en superfin man också! ;-)

    Ha det bra!
    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  10. Heippa Lotta!
    Superfint skåp!! Och vilken otroligt gullig make du har som åkte och hämtade det till dig!!

    Minä lähetän sinulle sähköposti siten kun Johanna ja Mari ovat oleet täällä, attans vad jag tycker det svårt att stava på finska, hihi!

    Halein Jenny

    SvaraRadera
  11. Hej! Jättefina skåp! Han är tapper, din man! Byt INTE glas, det är superfint med det gamla, man ser pyntet ändå! Kram!

    SvaraRadera