tisdag 28 juli 2009

Hallbilder

Hej igen!

I dag tänkte jag visa bilder från våran hall. Det pratas så mycket om att hallen ska vara välkommande...det viktigaste tycker jag är att alla skor är inte framför dörren när man kliver in och alla jackor hänger inte framme - det blir bara rörigt och ser så ostädat ut. Vi har byggt igen trappan och har nu extra utrymme att slänga in allt som inte behövs dagligen.

Lampan som ni ser på bilden köpte jag i våras från butiken Persillepigen (Danmark) Den är från House Doctor och jag blir så glad varje gång jag ser den. Härlig färg och form!Bordet har jag också köpt från Danmark flera år sedan, var nära att sälja bort det i våras då jag hittade ingen lämplig plats åt det...men idag är jag glag att jag behöll den. Skönt att ha ett litet avlastningsbord i hallen!

I morgon ska det bli visst varmt igen!!!! Inte en dag för tidigt, jag längtar efter solen och vill bättra på min bleka solbränna =)

Ha en skön dag! Många kramar Lotta

5 kommentarer:

 1. Hej Lotta!
  Åh vad snyggt ni har det i hallen, den där lampan är ju jätteläcker i den där turkosa färgen! Ser din fina termos där i spegeln oxå, stod o fingrade på en sån när vi var i Skagen förra veckan..ångrar att jag inte slog till, de fanns både i ljusblått o turkost!

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Lampan hur snygg som helst...särskilt färgen. Vi kommer att ha något liknade färg på våra linnekläder. Det passar så bra till det vita, rosa och ger en sådan glad färgkick.

  Hej från Anneli...SussiLi...

  SvaraRadera
 3. Ja, disse skoen på dørmatten...
  Gangen din ser nydelig ut og bare digger den lampen,herlig farge!!
  Anette:-),med ønske om en fin kveld!!

  SvaraRadera
 4. ÅÅååå vilken grymt ljuvlig lampa,,, fin färg... ha de så gottit kram josse

  SvaraRadera
 5. Du har verkligen lyckats med att skapa en välkomnande hall! Är lite avis för bordet - sånt skulle aldrig få plats i vår trånga hall!

  SvaraRadera