fredag 31 juli 2009

SS = Slut på semestern!


Tänka sig att semestern tar ju alltid slut...eller närmare sagt min mans.
Jag fortsätter min mammaledighet ett år till =) Men gemensamma semestern tar slut nu. Tråkigt tråkigt tråkigt!!!!!
Hos oss tar semestern slut alltid på samma sätt. Det ska fixas här hemma, inredas och skruvas...hyllorna rensas etc...jag vet inte vad det är som händer men vi får sådan lust att göra om här hemma. Någon som känner igen sig? Kanske beror det på att man har varit borta hemifrån så ser man hemmet igen med nya ögon!?


Jag vill tacka er alla för era fina kommentarer, tack tack tack!!!!!


Imorgon är det augusti....ojoj, fram med kräftburar snart är det dags att sjunga glada visor och tända ljus ute!!!!


Kram kram Lotta

5 kommentarer:

 1. Halloj där !!
  Sååå fint du har det överallt...man blir alldeles tokig här bakom data skärmen ;)
  Och du, den vågen den var fin den..men som du sa, man ska inte väga sig på sommaren...hrrrmmm...det har blivit sååå mycket gott, det känns runt min midja som har blivit rund o tjock..ujj, få ta tag i det sen..
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att ser gemensamma semester tagit slut. Men gud så skönt med ett års mamma ledighet. Jag är med mammaledig just nu och älskar att man kan ta dagen som den kommer :) kramar!

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag känner igen mig i ditt tidigare inlägg. Försökte dra på mig jeansen för ett par dagar sen. Oj vad jag kände att semestermyset jhar satt sina spår. Det blir löpning och Gi-light framöver, hihi.

  Jätte fina bilder som alltid.
  Kram kram
  Marit

  SvaraRadera
 4. Go`kveld..når jeg skulle pynte bordet idag,kom jeg til å tenke på deg...Hvorfor?ta en titt da vel:o)Mine prikkete servietter..hi-hi

  SvaraRadera