söndag 5 juli 2009

Sommarens minnen...Hej alla söta!


Jag har haft helt fantastisk helg! Vi har haft överraskningsfest till mina kära svärföräldrar som har nyligen blivit pensionärer. Och överraskningar är det bästa jag vet, härlig känsla att planera något kul till ens kära! Vi hade b.la. hyrt en Porsche och även jag har tagit en tur till Ica med den...det var nog den roligaste mathandlare-resan jag har gjort!


Många fina bilder har vi nu som minnen efter denna roliga helgen. Och nu vet jag vilken bild jag ska sätta till min fotoram som har hängt på väggen utan någon bild. Jag hittade ramen på loppis, satte en fin papper bak och hängde upp den med min mormors spetsband....så söt blev den!

Hoppas ni har haft det bra också även om ni har inte varit i Ica med en Porsche ;)

Kraaaam Lotta

3 kommentarer:

 1. Moi Lotta!
  Vilken söt ram och vad fint det blev med det rutiga pappret o spetsbandet!

  Åka porsche till ICA, du måste ha fått en hel del blickar hihi!

  Ha en jättebra kommande vecka,
  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Du, det där med porche är ju inte illa;)
  Jag kör runt med en stor jeep, men hade jag inte alla (egna och andras...) grabbar att köra runt till diverse träningar, så skulle
  jag mer än gärna ännu en gång äga en liten sportbil:))
  Kul att det blev så lyckat med festen!!

  Ha en skön vecka, kramiz

  SvaraRadera
 3. :) Wau! Porscella kauppaan, ei pahempi kauppakassi se ;)
  Minä olen myös innokas yllärijuhlien järjestäjä :) Keväällä täytti yksi parhaista ystävistäni 30v ja järjestettiin hänelle juhlat 80-luvun teemalla. Oli kyllä hauskaa!

  Olettekos te suomeen menossa kesällä? Mä lähetin isommat pojat mummolaan Turkuun viime viikolla. Varmaan ensi viikolla ajetaan ja haetaan ellei mulle tule extratyötä.
  Mukavaa viikonjatkoa! Kramis //MIa

  SvaraRadera