tisdag 7 juli 2009

Vårt tv-rum


Jag har så snäll och fin man jag...han älskar elektronik, jag ockå men skillnad mellan oss är att han vill att elektroniken ska synas och jag vill att den ska gömmas. Gissa vem som har vunnit kampen i tv-rummet....*nöjd* - jag =)
Vi köpte måånga herrans år sen ett gammalt skåp från Elviras värld, den är hur fin som helst och rymmer så mycket cd-skivor,dvd-spelare, förstärkare och you name it allt möjligt!
Gamla dörren köpte jag också flera år sedan från en antikhandlare på Söder, gissa bara om jag har fått höra ett antal ggr att hur kan man ha en dörr liggande mot en vägg...men jag tycker att dörren är fin och det räcker så. Har ju sett att finns flera andra också som tycker om dörrar här i bloggvärlden. Min tanke var att sätta en hylla fast i dörren och ha det i köket med många fina kökshanddukar hängades, men nu är jag glad att jag har inte förstört det med sådana dumheter.
Hoppas ni har det gott!

Kram från regniga Stockholm, Lotta

9 kommentarer:

 1. Vilket fint skåp, vilken tur att du vann *fniss* Och visst är det fint med en dörr som dekoration!

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta,
  Hieno kaappi ja ovi! Monella perheellä varmaan sama "ongelma" elektroniikan suhteen =) Ittekin olen käännyttänyt avomiestäni muutaman vuoden ajan, turhaan kylläkin =( Haha, me ollaan sitten varmaan "pilattu" yksi vanhoista ovistamme hyllyllä =) Onneksi ruuvin jäljet helppo pakkeloida jos alkaa harmittaan.. =) Mukavaa kesän jatkoa!! Suomi hälsar =)
  Halein Ansku

  SvaraRadera
 3. Go´morron:)!
  Åh, känner så väl igen det där;=)!
  Däremot har jag inte lyckats lika väl som du har - det där skåpet var såå fint! Och att dessutom ha ett TV-rum...näe, skulle kanske ha gjort vårt kontor till ett sådant...platsbrist helt enkelt!! Tur att du inte förstört dörren-den är grym som den är!!
  Näe du, det blir inte mycket finska här inte...si så där en mening om dan...när barnen är små är det enklare, men när de växer, blir det mer och mer kompisar...det är mest äldre släktingar som står för den biten, men de klarar sig och jag känner mig nöjd så...huvudsaken att de kan föra vardagliga diskussioner och göra sig förstådda och det gör de, även om den lille har en rätt härlig svensson -accent;=)!!
  What...Stockholm??? Var har jag fått ifrån att du skulle bo i södra sverige?!?? Men då måste vi absolut träffas...gör en liten utflykt till vår lilla stad;) -Nästa vecka har vi Riddarspelen här i Mariefred och det är en skön happening med en masa kringaktiviteter...(du vet, samma som på gotland...) Dessvärre åker vi till Smögen, men kommer hem på fre...hmmm...men nå´t måste vi hitta på...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kaunista!

  Minä en vielä ole uskaltanut kertoa miehelle, että vanhan mökin sisäovet muuttavat tuunattuina huvilaan, sillä reaktio on varmaan sama :-)

  SvaraRadera
 5. hej lotta sirpa

  hoppas allt är bra, fina bilder det blir med nya kameran. vi ses snart igen hoppas vi
  kram kram
  jenny och co

  SvaraRadera
 6. Å, vad roligt med en för mig "ny" blogg.. här måste jag kika runt....

  /Evelina

  SvaraRadera
 7. hej hopp...så fint skåp sååå!

  Kram Millan ♥
  TREVLIG HELG!!!!

  SvaraRadera
 8. Åh ! Vilket fint skåp och det är helt perfekt att man kan gömma undan den där fula elekroniken ! Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 9. Ihana blogi! Ja kiva yllätys, kun tänne voi kirjoittaa suomeksikin;) Kauniita kuvia♥

  SvaraRadera