onsdag 2 september 2009

Min franska sittbänk



Godmorgon!
I dag ska jag visa er min franska bänk som jag köpte flera år sedan från Köpenhamn, affären Plint...en söt butik mitt i Köpenhamns centrum. Nu i våras när jag var i Danmark såg jag att liknande bänk i mycket sämre skick hade blivit mycket dyrare....nästan tre gånger.
Jag har nyligen läst boken Hallonbåtsflyktning av Miika Nousiainen, han skriver så roligt om en finsk man som känner starkt att han är född i ett fel land och djupt inom sig känner sig svensk (hahaa, som någon finsk man skulle känna så =) ) Hur som, har kallar sig för nationstransvestit ....det är nog precis vad jag är....finsk tjej, nationstransvestit som djupt inomsig är väl ändå dansk....hahaaa hur störd är inte jag =)
Kram från eran egna transvestit-Lotta

6 kommentarer:

  1. Moi Lotta!
    Vilken ljuvlig bänk!

    Den där boken måste jag oxå läsa, för mig gäller nog samma sak fast för Finland istället för Danmark:) Är hälften svensk/finsk men har nog 100% finska gener;)

    Ha en bra dag,

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  2. Så fin bänk! Nationstransvestit var ett kul ord :) Då är jag nog lite svensk-grek-dansk-italiensk-amerikansk-norsk-mexikan kanske? Ibland gillar man vädret, ibland maten och ibland inredningen :))) Kram, Tina

    SvaraRadera
  3. Den var kjempe fin!!! Ønsker deg en god dag! hilsen Polly

    SvaraRadera
  4. Heej
    Här är allt bara bra! håller med dig här är en till transvestit!=)))
    Kraaaam (Hälsa din goa familj!)

    SvaraRadera