måndag 9 november 2009

Fröken aldrig nöjd...
Hej på er!
När det gäller hemmet fasigen så tror jag inte att jag någonsin blir nöjd. Trist att känna så...man strävar alltid något ideal-bild som man har i sina drömmar. Bara jag får det si och så, så då är jag nöjd---eller hur. Sen två dagar efter har man fått något annat som man vill också ha. Förstår ni vad jag menar???
Jag har inte velat visa mitt kök förrut för jag tycker att det är inget märkvärdigt. Vanlig tråkig kök. När vi köpte huset så kändes hela köket som en stor bastu. Ekparkett och björkluckor,trist bänk-skiva och vanlig standard-diskho. Min man gjorde en lätt ansiktslyft till köket. Målade om luckor, bytte en ny ekskiva till köket och en ny diskho fick vi också. Ska man renovera om köket kostar det pengar, och vi kände att vi kommer inte bo här så många år så att vi gör vad vi kan med en små medel. Och visst blev det stor skillnad!
Snart blir det år 2010, och jag har bestämmt mig att mitt nyårslöfte inom hemmet blir att försöka vara nöjd med det vi har och sluta gå och tänka jämt på vad jag saknar. Jag får väl försöka tro på att någon dag hittar vi vårat drömhus som vi kan renovera så att det blir som vi verkligen vill ha. Fatta vilken känsla....det längtar jag SÅ mycket!
Suck....men här är det, vårat kök. Får duga.
Kram Lotta13 kommentarer:

 1. hei og hopp
  kjenner den følelsen av å aldri bli helt fornøyd. man gjør noe, også har man lyst til å gjøre tusen ting til...men uten mange millioner er det umulig (hi,hi)
  synes du har et flott nyttårsforsett om å være fornøyd med det du har...prøver å henge meg på det jeg også...

  synes i allefall du har et nydelig kjøkken, med mange flotte detaljer.

  klem Beate

  SvaraRadera
 2. Hej, jag tycker ert kök var jättefint. Men jag känner oxå igen känslan att man aldrig är nöjd.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att konsten med inredning är att göra det med små medel!! Om man har massor av pengar är det ju inte så svårt!! Jag har också svårt att vara nöjd, vi renoverade hela vårt radhus när vi flyttade hit för ett år sedan. Men med en liten budget... tycker ibland att vårt ikea kök är tråkigt ibland men i framtiden när vi köper vårt drömhus ska vi renovera efter hand och välja det vi vill ha. Jag tycker att ert resultat i köket är jätte fint, stor skillnad med små medel. Det lilla flugskåpet är bara så fint!!! Tack för all inspiration du ger...

  Kram Moa

  SvaraRadera
 4. Toisaaltahan onhan se mukava kun on unelmia ja suunnitelmia joita voi toteuttaa :-)

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen det där "aldrig nöjd" syndromet. Jag har med drabbats utav det. Mest synd är det nog om sambon som får höra på mina "aldrig nöjd" klaganden. p.s Jag tycker ert kök är fint. Ser mysigt ut! Kramar från Emilia

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tycker att du ska vara nöjd, du har det ju så fint.
  Stanna upp lite och njut i stället av allt det fina som ni har gjort.
  Var sak har sin tid... Så småning om så hittar du drömhuset. "ler".

  Önskar dig en härlig dag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Lotta - ni har ju så fint hemma!!! Dessutom fina barn, finfin man och du själv är en toppentjej!! kram jenny

  SvaraRadera
 8. Här är en "fröken-aldrig-nöjd" till. Men jag måste säga att jag verkligen gillar erat kök! Och jag uppskattar nästan mer ett hem där mycket gjorts med små medel än allt skräddarsytt. Men jag vet också att det är så lätt att säga så om andra.

  Ha en fin vecka"
  Cathrin

  SvaraRadera
 9. Näe vi inredningsnördar verkar aldrig bli nöjda;-) Men ditt kök var JÄTTEFINT!:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 10. KÄnner precis igen mig... blir aldrig nöjd. Man tror att man hittat den ultimata saken, och när den kommer på plats, så är det ofta något annat som blir det nya som MÅSTE bytas ut.

  Jag har också försökt tänka att vara nöjd med det man har, men det är inte så lätt.

  Ditt kök var fint tycker jag. Det finaste var nog det underbara gamla skåpet som man ser i bakgrunden på en av bilderna....
  Om jag hade haft ett sådant skåp, DÅÅÅÅÅÅ tror jag att jag hade varit nöjd :-D

  SvaraRadera
 11. Tycker ert kök är jättefint! Skulle gärna ha en porslinsho i mitt kök som ni satt in. Jättefint. Sen har du ju underbart fina detaljer i köket, så fint med pasteller till det vita. Jag tycker du ska vara jättenöjd!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Hej jag vet vad du menar jag har inte heller hittat mitt drömhem men man får väl glädjas över det man har...kram Annica.

  SvaraRadera
 13. Hej,

  Du är precis som jag, går också alltid omkring och tänker bara jag får det eller det fixat så blir det bra ... men :)

  Jättebra initiativ att ha som nyårslöfte att tänka positivt ... borde jag också ha ... men lättare sagt än gjort tror jag!?

  Jag tycker ni har ett kanonfint kök! Tycker själv att alla andras bilder är mycket finare än mina ... ja, då var man där igen! ;)

  Kram Frida

  SvaraRadera