tisdag 1 december 2009

December....

Tänk att är December!!!!!!! Årets sista månad...vart tog alla månader efter augusti vägen...hjälp vad har jag gjort. Känns bara att tiden går så fort! hur som jag känner ingen stress över julen. Och oftast känns det att jag får bara panik och stress över julklapparna, jag vill slippa det!!!!!

Några bilder från helgens julpyntning, lite rött har fått komma fram...
Nu har min älskling kommit hem från Vegas...gissa vad jag fick som present därifrån....hans casinovinst =) Behöver man ens tillägga att han är ingen stor-shoppare...men men man säger ju väl att motsatserna drar mot varandra =)
var snälla nu....tomtarna är ute och håller koll =)
Lotta5 kommentarer:

 1. Vad fint du ar pyntat! Jag håller med dig. Året har gått jättefort :) kramar från Emilia

  SvaraRadera
 2. WOW!

  Hoppas att han vann mycket.
  Kram min favorit Lotta.

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta. Visst är blogg-världen liten ibland..fniss. Jag gillar min häst skarpt, ska bli kul och se den live. Håller med om julklappsköp, en del går så lätt och en del kommer man inte på något till. Sen är det ju dyrt också med allt i december, en Vegasvinst skulle sitta bra. Hoppas han spelade in mycket.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej vilken mysig blogg. Ja, tänk vad året går fort och att man blir lika förvånad varje år. Jag gillar den lilla galgen med den söta förvaringsfickan kanske skall ta och sy en sån.

  Jag tittar gärna in igen. Du får ha en trevlig dag/ Mia

  SvaraRadera