onsdag 13 januari 2010

Hej....

Jag har velat gå och lära mig dreja hur länge somm helst - och nu äntligen har jag kommit till skott och anmält mig till en keramikkurs...Hahaa, undrar om man ska säga upp sig från jobbet och söka starta eget bidrag då jag blir såklart världens bästa drejare =)Någon som har kanske varit på en sådan kurs och kan berätta det var kul ? Hur som det känns kul att lära något nytt !

En bild från Nils rum...första dagen han lekte med sin docka, sög han bort stackars dockans ansikte...då var denna mor mindre glad.

Massa kramar från Lotta
5 kommentarer:

 1. S h i t va kuuuuullll vart skall du göra det???

  kram

  SvaraRadera
 2. Heippa,
  Onnellista sua, ittekkin haaveilen keramiikkakurssista - ikävä kyllä, ku sitä asuu keskellä ei mittään niin ei täältä sellaistakaan kurssia löydy ;) Entisellä luokkakaverilla on kotikonnuilla keramiikkapaja, jos ei muuta vaihtoehtoa löydy niin täytyy joskus Suomen lomalla ottaa pikakurssi =) Kerran oon siellä testannut kouluaikoina ja vaikeaa oli.. =) Mukavaa viikon jatkoa sinne! /Ansku

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Du får visa upp dit resultat sedan.

  SvaraRadera
 4. Det ska bli kul att se resultaten senare.
  Har också tänkt tanken många gånger men ännu inte kommit till skott...

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 5. Vad lustigt skrev precis om samma sak hos mig, är också jättesugen på att lära mig dreja och vi har en verksam keramiker väldigt nära oss och har tillockmed frågat henne om inte hon kan hålla lite kurser för skojs skull, men det har tyvärr inte blivit något. Min moster hade drejskiva när jag var liten som jag fick kladda lite på och kommer ihåg att jag tyckte att det var riktigt kul, (gjorde en askkopp till mamma.. hmm)
  MVH Mikaela

  SvaraRadera