måndag 11 januari 2010

Ibland undrar man bara...

Ibland funderar jag bara att vad tänkte jag egentligen när jag köpte den här vågen. Den som är så liten och lätt att stoppa undan om man vill inte ha framme året runt =) Hahaa, där fick jag, tänk och lär - gör inte samma misstag igen. Köp inte mer våg hem, i alla fall om de väger 10kg, tack, jag har lärt min läxa. Men om den väger 9kg så är det väl helt annan femma....eller?


Köpte en gullig fotoram från nätbutiken My First Room...passar bra till en som gillar prickar eller hur!
Kram/Lotta


7 kommentarer:

 1. Den är ju superfin vågen så jag förstår att du ville ha den.

  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Så fint! Og så flott den vekta var, passet godt inn hos deg. Nydelig speil også, og rammen var kjempesøt og prikkete. ;)

  SvaraRadera
 3. din våg är fin! jag köpte en gammal spannmålsväg, kan inte ens väga den;-) har den i butiken men innan dess stod den hemma och skräpade till min mans förtret "vad ska du med allt skit till"...
  kram från jea

  SvaraRadera
 4. Men du! Den är ju såå läcker! Ska hämta en liknande hos min farmor till våren och ha den på en av mina köksbänkar.. Fin blogg du har! Har satt upp dig på min favolista.

  Kram mia

  SvaraRadera
 5. Heips!
  Vaaka on tosi upea!!, saisi mielellään komeilla meidän keittiössä =) Joten jos kyllästyt siihen niin tiedät mistä tavoitat uuden omistajan ;)
  Kram Ansku

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Jag vet hur det är, man bara ser nåt jättefint som man bara måste ha, de där praktiska tankarna - ja de dyker upp långt senare...

  Har kikat runt lite på din blogg som jag besöker för första gången, jättefint... jag återkommer. Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 7. Vet inte om det beror på att jag är gammal, eller att jag har vuxit upp på landet där allt inte varit direkt toppmodernt, men jag blir så sentimental när jag ser vågen för en sådan vägde de kött på i vår närbelägna lanthandel då jag var liten! Fin är den!

  SvaraRadera