måndag 19 april 2010

Bittermandel

Suck suck.....jag har blivit snällt sagt en bittermandel. Tycker rent ut sagt att året 2010 är ett skit år, nu vill jag gå och lägga mig och vakna upp den 1.1.2011 för det det är väl då turen är på min sida igen. Det verkar starkt luta åt det hållet att jag och min får glömma att åka till London imorgon. Ingen romantiskt weekend med min älskling =( Jag vet att det finns "några" andra som också får ställa in sina resor men vad tråkigt det känns.

Visst har Nils en gullig docka, den fick han som en present från min gulliga vän. Vill ni kika mer på dessa gulliga Aminaldolls så klicka här.
Hoppas ni andra har det bra och njuter av livet =)
Kram "från dagens solstråle" / Lotta

2 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att ni kan komma iväg imorgon!!! Vi ska åka till Barcelona om 2 veckor och titta på fotboll. Fy attans vad besviken jag blir om det inte går att flyga då. Min son fick resan i 18-årspresent.

  Håller tummarna för dig och maken.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 2. Stackare inte kul. Det är många som inte kommer i väg. Fast det är ju värdsliga ting när man ser vilka andra konsekvenser det blir. Men jag skulle känna precis som du. Vilken gullig liten kille du har, han så lite finurlig ut!
  Kram Anna

  SvaraRadera