onsdag 8 september 2010

God morgon, Vi har alldeles underbar utsikt från vårt sovrum! I och med att huset ligger på höjden så ser vi åker och även sjön =) faktiskt riktigt härligt att vakna på morgonen!
Härlig överraskning var det då jag började riva bort en gammal sliten plastmatta i vårt sovrum...den döljde ett gammalt trägolv! Jag håller på att planera massa rum samtidigt och är alldeles snurrig i huvudet, får nog lugna ner mig och ta ett rum i taget - och koncentrera mig till vårt nuvarande projekt köket, bara det är en utmaning känns det som =)
Ha en fin dag allihopa!
Kram Lotta

3 kommentarer:

 1. Fniss, jag kan känna igen den där känslan och otåligheten. När man börjar i en ände så blir det som en kedjereaktion. Plötsligt ser man både här och där vad man skulle vilja göra. Samtidigt som det är bra att fokusera på ett projekt i taget så är det en frustration också. Att behöva vänta på nästa roliga steg =)

  Lycka till med allt fixande!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken underbar blogg du har :)
  Jag köpte det senaste numret av Toves hem & trädgård häromdagen. Där fick jag syn på dig och din inredning. Precis i min smak! Nu undrar jag vart du har köpt den söta rosa/vita prickiga "gräddkannan" som står på bordet på bilden på dig och din son i köket? Den var ju underbar!! :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta.

  Jätteroligt att följa hur det går för er. Önskar er allt lycka till som finns. Vi hörs igen. Kram, Helen (fd grannen)

  SvaraRadera