fredag 10 juni 2011

Hej alla i sommarvärmen!
Vilka fina dagar att skrapa hus =) Jag håller på att fixa ordning här hemma, bär upp kartonger och möbler som inte just nu får plats...synd att stuva mina fina möbler till kattvind,men jag tänker att de får komma fram när andra rum blir klara. Jag försöker verkligen hålla rummen avskalade och inte övermöblera eller ha massa onödigt framme. Här ser ni bilden på första våningens arbetsrum eller vad det nu ska få bli...Gammal fransk-köksbord blir arbetsbord och ett gammalt köksskåp från Danmark blir än så länge förvaringsställe, senare tänkte jag använda skåpet till vårt tvättstuga, det blir nog fint att stoppa hinkar och Ajax i =) Färgerna i arbetsrummet blir svart,vitt, grått och korgar...vad tror ni?

Ett isskåp har fått flytta till vardagsrummet, målat med en ljusgrå-linoljefärg....jag kommer att kalla det för spritsskåp för det är vad det är nu =)


Ha en fin helg, jag ska ut och skrapa bort fasadfärg, det ska bli kul....=)


Kramar/ Lotta3 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg jag hamnat på! Tack vare Vårt lilla bo ;o) Nja inte så kul att skrapa färg men det är ju kanonväder så man lär passa på! Jättefint hem du har! Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Å jag som precis varit inne i ert hus vet att det är HELT fantastiskt vackert och sån fin känsla i allt. Hoppas ni hinner njuta av allt ni fått klart och inte bara kämpar med nya projekt.

  kram jenny

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken fin blogg du har!
  /Frida

  SvaraRadera