måndag 13 juni 2011

Arbetsrum

Hejsan!
Nu ska ni få se några på några bilder av vårt arbetsrum i våning ett, det är inte finskt eller svenskt att vara självgod eller nöjd och stolt men för första gången i mitt liv är jag det. Det är vi väl värda, för all tid och ork vad vi har lagt att jobba och göra rummen fina, letat möbler i Danmark och svenska loppisar och att jag...lilla jag har kunnat göra såhär fint...ojojoj =) Då får man väl enligt svenska-finska-lag att vara nöjd i alla fall fem sekunder?Det mesta av är loppisfynd, billigt och bra...trots att jag inte är snål-smålänning är jag nöjd. Hyllan är en gammal NK-hylla, loppis hittat 50kr, ramar för 5-10kr, svart målade, gamla Nordens Flora blad från Tradera,gamla askar från Tradera.
Gamla skåpet 800 danska kronor, spegel från House Doctor, arbetsbordet,gammalt fransk köksbord...dyrt som bara den, är ni som jag som vill veta priset så kan jag berätta att jag betalade nog 7000-8000 för att få hem det, men är nöjd och ångrar inte alls. Jag tror att stilen jag har hållt alla mina vuxna år kommer jag att hålla hela livet. Då kändes inte bordet så dyrt...den gamla franska sittbänken under arbetsbordet har jag köpt i en av mina tur till Danmark,kom på att det kunde jag ju använda att ha som en extra hylla under arbetsbänken....sen är det en gammal pall och en sliten cykelkorg som soppkorg.Härlig årstid vi har, sommar - och gammal trädgård där man hittar blommor hela tiden,vi har njutit av att se trädgården under vår-sommaren...våran första! Massvis av gamla fina överraskningar,där det ena avlöser det andra...bara at att plocka in.


Hoppas att ni kan känna av känslan och förstå att man faktiskt kan få sitt hem fint genom att fynda på loppisar och lita på sin känsla, annars kan ni hyra mig =)


Massa kramar från mig


Just det, idag har jag fått vara modell i mitt kök, hoppningsvis till nästa sommarens reportage av ett lantkök... fotografen var den bästa Mari Eriksson och hennes barn var dagens finaste gäster....


Godnatt


från en nöjd modell =)5 kommentarer:

 1. Supersnyggt alltihopa!! Ni har verkligen legat i och fått till det.
  Oj vad roligt med modelluppdraget, Mari är ju superduktig. Kul om vi får höra sen vart det hamnar :-).
  Kram, Anette

  SvaraRadera
 2. Hej
  härligt fint arbetsrum och ert kök är helt ljuvligt....
  Bordet är en dröm.
  Kul med reportage,Mari verkar vara en kanontjej.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fint! Besöker din blogg med stor glädje och får massor av inspiration!!! Hälsar Eva från Småland

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tittade in här någon gång i vintras när ni höll på med köket för fullt! Vilket jobb ni gör och så oerhört fint det blir! Jag är sååå imponerad!!! Önskar dig en riktigt skön sommar!
  Emelie

  SvaraRadera
 5. Heips!
  Tottakai pitää ja saa olla tyytyväinen :)!!
  Joo Mari on kyllä ihan paras, eikä ihme että se halus kuvata teidän upean keittiön!
  Kuule, jos vaan ootte joskus lähistöllä niin ilman muuta tänne tuutte ja toki voitte tulla ihan asiastakin :)!
  Halein Ansku

  SvaraRadera