fredag 17 juni 2011
Hej !


Jag är hemma med en söt och otroligt prickig Nils, vattkoppor....men nu har båda barn haft det så det är ju skönt!

Vilken rolig vecka jag har haft, jag har varit i Stockholm och ätit middag med mina fina jobbakompisar från Sachsska barnsjukhuset. Avtackningsmiddag =) , jag har sagt upp mig därifrån och fått anställning som BVC-sjuksköterska i en liten ort närmare var vi nu bor. Jag kommer verkligen sakna tiden och människorna i mitt gamla jobb,men det blev lite tufft att pendla 14mil dagligen.


Igår kväll hade barnen med fröknarna ordnat en riktig gammaldags marknad på förskolan. Det många söta marknadstånd där barnen sålde egen tillverkade saker. Frej 4 år var nog den enda som ville inte vara med de andra barnen och sjunga till föräldrarna...men jag insåg snabbt varför =) Han sparade sin röst till försäljningen, han hade nämligen varit med och bakat bröd och knäckebröd och jag tror att hela lilla staden hörde hur han skrek "kom och kööööp =) " Och det gjorde alla...all bröd tog slut! De små söta syltburkarna kommer också därifrån!


Det verkar inte bli målningväder för oss nu i helgen....tråkigt. Hade varit bra att få grundfärgen på plats...Huset kommer att bli vitt. Nu är det likson bestämd =) även vita kulören, det var inte det lättaste beslutet heller...för det finns en hel del vita färger. Får hoppas att vi blir nöjda!


Tack för era fina ord som ni lämnar, ni är ju för söta!


kram Lotta5 kommentarer:

 1. Så söta burkar :-). Minns att vi hade en sån marknad en gång på en skola där jag jobbade, det var jättemysigt och barnen sålde jättebra.

  Vad roligt att ni valde vitt till huset, det kommer att bli kanon!

  Ha en mysig helg, vi hoppas också på sol för målning av staket.

  Kram, Anette

  SvaraRadera
 2. Första gången jag kikar in hos dig...

  Vilket vackert hem du har, en riktigt lantlig dröm!! :)

  Hit kommer jag fler gånger.

  Kramar Linda

  SvaraRadera
 3. HEEEJ
  Tack söta snälla goa du för sist!!!! Är så glad för din skull att ni fann drömhuset ,för det är verkligen ett drömhus!!!! Det var så roligt att träffa dig o barna igen... o tack för de fina "slevarna" de hänger så fint i mitt kök=)))
  STOR KRAM Johanna (vintage)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg du har, så himla glad att jag halkade in här. Kommer snart tillbaks igen!

  Kram/M

  SvaraRadera
 5. Tror du kommer trivas som BVC-sköterska också, helt fantastiskt att komma så nära familjerna och deras små och vara ett stöd första tiden de är hemma coh naturligtvis under barnens första år. Lycka till!//Christina

  SvaraRadera