måndag 20 juni 2011

Kakelugn

Hejsan hoppsan !

Men vad många följare jag fått, välkommen välkommen =) Nu får jag ångest, jag vill ju inte att ni ska bli besvikna...hmmm, är det något som ni önskar er att jag ska skriva eller fota mera avv????

I dag visar jag några bilder på vårt matsal, där finns det en vacker kakelugn, som vi bara måste fixa ordning till vinter. Ser framför mig hur det ska bli....höstkvällar med grytor, ett glas rödvin, brasan tänd . Barnen är nöjda, önskar tre tallrikar mat...då vi såklart har samma dag varit och plockat kantareller och haft i grytan. Vi har så harmoniskt och massa levande ljus...hahaaa...drömmar...svampar och levande ljus kan jag ordna.Men grytan kommer att bli torr och barnen kommer aldrig att sitta still då det är matdax. Det ska fixas sugrör, slängas mat på golvet, maten kommer enligt barnen smaka äckligt och innan man har fått två skedar i munnen så är det tack för maten får jag gå... Men kakelugnen den vill jag bara få i ordning innan vintern!Sist när jag var i Köpenhamn så hittade jag en gammal isskåp,har fått dille på dem verkar det som,stota eller små-spelar ingen roll. Här finns en mini pall variant, bra förvaring till levande ljus som är så trevliga att tända dagar som dessa..då det bara regnar och regnar...

och vi som bara önskar uppehåll så vi kan börja måla...snart snart ska ni få se grundmålad husgavel...


Tack att ni vill följa våran resa.....


Många kramar från Lotta

5 kommentarer:

 1. Du behöver nog inte ha ångest, du verkar ha gåvan att inreda vackert och tar dessutom fina bilder. En blogg att inspireras av.
  Ha de gott! Mia

  SvaraRadera
 2. hejsan!! Du har en jättefin och inspirerande blogg!!

  Ha en bra dag!! Hälsningar Åsa W

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt vacker kakelugn! Du hittar också otroligt mycket fina gamla saker... Tycker inte du ska ha prestationsångest över bloggen, följ bara ditt hjärta och fundera inte på vad andra kan tänkas vilja se. Det blir oftast bäst :-).

  Kram, Anette

  SvaraRadera
 4. Hej
  så underbart med en kakelugn något jag hoppas kunna få någon dag :)
  ha ingen ångest gör bara det du känner för och när du känner för det.....
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Heips Lottis,

  Haha, vad go du är!!!!!!

  Tiedä vaikka minä ehin päräyttää teille ensin :)! Talohan on nähtävä ja sinut myös :) Ois Graniittiin asiaa, ja teiltähän ei oo Tukholmaan ku yks pölähys!

  Minäki haluan "jääkaapin", vieläki harmittaa ku yks kesä missasin iiiison valkoisen ihanasti kuluneen hintaan 800 kruunua :(

  Satutteko muuten olemaan kotosalla 16/7 joskus 10 ja 12 välillä ;) ??

  Haleja Hakkeforsista

  SvaraRadera