onsdag 22 juni 2011

Kaffebar

Hej och hoj !
Som sagt jag har många kartonger kvar att packa upp, hälften har jag säkert glömt bort,en del vill jag nog inte ha kvar...men detta lilla skåp,det hade jag inte glömt bort! Jag hittade det på en av mina turer till Danmark...det var faktiskt en frisör som i sin lilla salong även sålde gamla inredningssaker. Vi har målat om skåpet, vitt inuti och ljuvligt ljust päronglass inuti. Jag har gått med skåpet ooch försökt att hitta en passade plats, till slut hamnade det i vårt kök.Nu innehåller den kaffepods i lådan och kaffekoppar på hyllorna. Min fina älskling skruvade upp skåpet och jag fixade pyntet...en kvart senare var det klart och han bara konstaterade att aha,inget man kan använda...ett pynt skåp till =)

Men något vi båda använder är våran söta kaffemaskin...såklart cremevit så att den ska passa in i inredningen =)
Jag är hemma med min lilla Nils,sega vattkoppor han fått. Jag har dålig samvete att jag inte kan vara på jobbet,men är så tacksam att ha fått världens finaste vän på jobbet som ordnar allt!

Har lyckats att tappa sönder mitt kamera också...suck. Tur att det finns If, det har verkligen fungerat som i reklam...lugn det ordnar sig...=) Och snart har jag ny kamera! Och ni får se nya bilder, bra va =) ?


Vi började måla igår efter min man kom hem från jobbet, jag vågade upp i ställningens frjärde våning...höjdrädd som jag är var inte så pratglad när jag stod däruppe och målade med grundfärgen. Vi hann måla knappt en fjärdedel av panelen, kunde bara konstatera att vi har väldigt stort hus. I dag har det regnat...vi väntar på uppehåll så att man kan köra på och måla vidare.


Kram

Lotta
5 kommentarer:

 1. Åh underbart skåp (du ser, du hittar ju alltid så mkt fint ;-) )

  Och en supersnygg kaffemaskin också!

  Kram, Anette

  SvaraRadera
 2. Heips!

  Ollaampa kuulolla lähempänä :)

  Täällä on kans toinen jolla on lähestulkoon "korkeanpaikan kammo" ja mites se käy yksiin sen kans että olen vanha jumppäkärpänen niin saakin sitte ihmetellä..

  Ootko tyytyväinen kahvipömpeliin ?? Itte inhoan kahvia, mutta oon aikonut säästää ja ostaa "Olaville" espressopömpelin.. :)

  Mukavaa Juhannusta sinne myös! Ittellä polttelis hiukka näin vanhoilla päivillä kotikonnuille Kalajoelle yheksi illaksi Jussia viettään ;)

  Halein/Ansku

  SvaraRadera
 3. Heipparallaa! Heheheh, näinhän se on, että "Happy wife, happy life"! Huippusöpö kaappi! Hyvää Juhannusta sinne teille kaikille!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att skåpet blev högst användbart, man blir glad bara man ser det ju! Jag är också höjdrädd så jag tycker du var mycket modig som kom upp så långt. Min sambo har gett upp arbete tillsammans med mig på hög höjd (=3 m.ö.h!). Mina ben blir som spaghetti, så vit i ansiktet o tårögd blir jag förpassad till marktjänst. Ha en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vilket fint litet skåp och perfekt till kaffebar.
  Wow att du vågade dig upp hade jag alrig höjdskräck av att stå på en stol....
  önskar dig och din familj en skön midsommar och hoppas sonen blir bättre.
  kram
  sandra

  SvaraRadera