onsdag 5 oktober 2011

Svenska stolar från Danmark

 Hej igen!
Jag fortsätter att visa mina bilder från Danmark...efter alla år med söta pastellfärger har en och annan svart detalj fått smyga in i vårt hem. Känns lite mer vuxet och harmoniskt. Köket får fortsättningvis ha sina pastelliga färger men andra rum blir mer dessa färger som ni ser på bilderna.

I dag efter jobbet såg jag att Allt i hemmet hade kommit in i butiken,nu är vårt kök med...fina bilder men jag tycker nog ändå att mitt kök med våra egna saker är allra bäst =)
Jag får mail ibland från er läsare som vill att jag ska tipsa lite om butiker och tips om Danmark. Lovar att skriva lite mer om de snart!

Ha det gott
Lotta

4 kommentarer:

 1. Det är grymt snyggt med svart också, men mina fina pasteller släpper jag nog aldrig ( för kär ) Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är urläckert med svarta detaljer som kontrast mot det vita. Vilken urläcker svart trälåda!! Vill ha!!! ;p

  Ha en fortsatt fin kväll

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så det var ert kök de hade stajlat i olika stilar! Kul! Det måste ge massor med ideer eller hur?!
  Hit kommer jag fler gånger och hälsar på och jag lägger upp dig i min blogglista så jag inte missar fler av dina inlägg.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Va va va! Är ert kök med? Jag har inte hunnit läsa tidningen, snabbläddrade lite bara. Ska kolla in det men jag tror som du skrev att ert är finast som det är ändå!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera