söndag 24 februari 2013

Majas rumHej!

Våran lilla bebis Maja fick ett eget rum som är lite provisoriskt inrett. Alla sovrum i vår andra våning väntar på att bli omhändertagna så det är liksom ingen vits att lägga sin själ för inredning här. Närmare sagt ser hela våning två som en byggarbetsplats på grund av vårt badrum och tvättsugabygge.
Hur som lite piff har hon fått våran lilla älskling. Gamla fula tavlor är bra att förnya med nya bilder. Jag tror jag köpte denna tavla för 10kr på en loppis...lite presentpapper och pappersdockor från NoaNoa.

Kom och hälsa på mig på Instagram!

Kram på er

Lotta

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad glad jag är att jag hittade hit till din söta blogg! Vilket underbart gammalt hus ni ser ut att ha! Verkligen ett drömhus.

  Återkomer gärna! :)
  kramar Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag får nog instämma med Jenny, första gången här och man förundras ju av ert fina hus!! Ska följa dina inlägg för jag vill gärna se era renoveringar. Fantastisk att ni orkar med 3 små barn dessutom!!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Spännande att se hur ni renovera ha en bra kväll kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Hej! ni gör så fint er erat gamla charmiga hus! följer dig på instagram och herrejiises vilken fart du har på din projekt! heja heja! kul å följa dig å din familj!
  ha en fin dag! Kram från Emmelie

  SvaraRadera
 5. Åh vad ni jobbar på och står i , i ert vackra gamla hus! Så kul att få följa med! Har en utmärkelse till dig på min lilla blogg Lillbovillan kram Anki

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig färg! Och tavlan, vilket fynd! Jag måste nog gå på loppis nu :)


  Ha en fin dag

  SvaraRadera