tisdag 28 september 2010

Tove hem och trädgård

Vet ni vad vi njuter av att bo här på landet och att äntligen har fått ett riktigt hem ! Jag vet att hem är där man sina kära men jag verkligen tycker att vi har fått ett helt annat liv nu när vi bor i ett hus och har en egen trädgård. Jag tar dagen som den kommer och känner ingen stress över alla renoveringar som skall komma. Det är så roligt att hålla på och måla och planera.
I dag visar jag bilder som visas nu i Toves hem och trädgård, vårt förra hem, då allt hade sin plats,det var snyggt och städat. Annat liv är det nu, det finns kaos, 50 st kartonger ouppackade, slitna golv och smutsiga väggar...men det finns en charm i det också!

Vill ni att jag ska visa något speciellt från huset och tar jag tacksammt emot tips...annars har jag inga fina detaljbilder av pynt eller så att visa då vi lever mitt i byggkaos. Vi håller på med vårt framtida kök, vi önskar att det ska bli klart till julen. Bästa julklappen =)
Massa kramar
Lotta
P.S Kan någon hjälpa mig angående golv behandling...vi ska slipa köksgolvet och funderar att Osmo vitvaxa och lacka eller vitbetsa och lacka. Vi vill att slutresultatet ska bli rätt vitt...någon som har använt dessa arbetsätt och kan ge mig tips ?


5 kommentarer:

 1. Fina bilder.

  Får hålla tummarna att det blir som du vill och att köket hinner bli klart till julen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh du kan väll ta förebilder och när ni sedan är färdiga, rum efter rum, så kan ni väll visa före och efterbilder kanske. Hade varit kul och se. Lycka till! Vill passa på att säga att jag tycker din blogg är väldigt inspirerande. Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej,
  vi använde Osmos hårdvaxolja när vi renoverade köket. Köpte trägolv (för det som redan låg där var inte i så fint skick). Vi gjorde det inte kritvitt utan laserade det mer. Blev jätte fint och vi blev jätte nöjda! Nu när det är dags för övervåningen så väljer vi Osmos vax igen.
  MVH Frida.

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Jag ser fram emot fler bilder från er nya lya, smutsiga eller inte. Du är bra på att inspirera hur som helst!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Vilket helt fantastiskt hus ni har köpt !!! Gick tillbaka och tittade på dina tidigare inlägg och måste säga att huset verkar vara helt otroligt !! Ska bli kul att följa er renovering . Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera