fredag 1 oktober 2010

Mitt arbetsrum

Hej hej,
Jag skulle baaaara kika lite vad som döljde bakom papptapeten i mitt arbetsrum...vilket resulterade att jag maniskt rev bort nästan all tapet...en gammal råspont,snyggt snyggt....det är bara att jag har fått riva bort gamla spikar som håller pappret på plats, och det är inte tre spikar...minst tre hundra...få se hur noggrann jag orkar vara, för nu åtta timmar senare känns det som att jag orkar inte pilla bort några spikar =)

Jag ska måla väggarna vita och golvet ska slipas och vitbetsas... Ni förstår, väggarna var riktigt gula och golvet hmmhmmbrunt =) Inte min melodi direkt, ljust och fint ska det bli. Rummet är i tredje våningen och har ett litet fönster så jag tror att ljusa färger blir fina!
Njut av härliga hösthelgen nu...vi ska ut till svamskogen med barnen.
Kramar Lotta4 kommentarer:

 1. Ååå, fantastisk!! Herlig, gammel panel!
  Jeg elsker å følge med på reisen din i forbindelse med huskjøpet! Herlig, herlig, herlig!

  Ha en fin helg!

  Klem Trine

  SvaraRadera
 2. Heippa,

  En löytänyt sitä laatikkoa, mutta oletan että hana on Tapwellin!

  Työhuoneesta tulee varmasti tosi kaunis ja viihtyisä! Ihana ikkuna!!!!!! Ja upeaa saada ihan ihku oma työhuone, se on sitä ison talon onnea ;) Täällä pitää vissiin pikkukamarista tehä loppuviimein lastenhuone.. kai sinne just kaikki pakollinen mahtuu =D

  Tiedän tunteen repiä vanhoja nauloja, me ollaan revitty niitä ihän äääääärettömän paljon :) Eikä riitä, että vain seinistä. Osassa lattioista oli korkkimatto ja tuhansia piikkinauloja.. puuuh! Me eristttiin ulkoseinät sisäpuolelta ja sillä ei voinut jättää ihan niin paljoa lautaseinää esille ku ois toivottu :( Ja osassa seinistä oli 70 luvun jäljiltä kauheita uria sähkötöittein jäljiltä..

  Mukavaa viikonloppua sinne!!! Meillä ohjelmassa ristiäisiin meno tänään ja huomenna Oliverin 4-vuotis synttärit.. jos tämä emäntä ny "lantion löystymiskivuilta" pääsee liikkeelle.. ja voin kertoa, että olo on jo ny kovin elefanttimainen ankkakävelyn kera!!

  Halein Ansku

  SvaraRadera
 3. När man gör sådana fynd blir man lycklig =) Ljust och fint låter perfekt och kommer bli så snyggt!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Heips,

  Oliverin huoneen lattia on ensin lipeä käsitelty ja´sitte valkoöljytty, kuten myös meidän makkarin lattia! Silti ne kaks lattiaa ei saman sävysiä, skumt!! Makkarin lattia ois tarkotus öljytä ens kesänä vielä kerran, jotta tulis hiukan vaaleampi. Keittiön ja tv-huoneen lattia pelkästään valkoöljytty Osmon "vit transparent" öljyllä. Osa lattioista maalattu vesiohenteisella maalilla ja osa uusiksi öljypitoisella maalilla. Vesipitoisella maalattu pinta meidän näkemyksen mukaan toooosi paljo hankalampi pitää puhtaana - siksi ruokatila+olohuone+alakerran aula maalattiin uusiksi öljypitoisella.

  Ylipäätänsä lattia on vaikea jutska.. me ollaan revitty esille ja hiottu kaikki lattiat paitsi pikkukamarin, johon Olof käännytti laittaan uuden valmiiksi käsitellyn lattian, jota EN VOI SIETÄÄ!! Joten nyt maalaan sen sitte viikonloppuna! Meillä on skafferin lattia ja alakerran portaat pastellinharmaat.. pikkukamariin ajattelin aivan aivan haalean harmaata lattiaa, tiiäkkö semmosta mitä paljo vanhoissa suomalaisissa taloissa :), joten ehkä testaan sekoittaa pastellinharmaata ja valkoista, saas nähä miten lattian kanssa käy..

  En tiedä johtuuko raskaushormoneista vai mikä on, mutta on alkanu välillä vähä ärsyttään vitivalkoiset lattiat. Öljykäsittely antaa kauniin pinnan/värin, mutta niitä pitää ylläpitää ja säännöllisesti öljytä uusiksi, EI KIVA! Itte mietein kans sillon aikonaan valkopetsiä + himmeä lakka päälle, mutta olin niin päättänyt että haluan valkoöljytyt lattiat jo vuosikausia sitten! Nyt vähä kaduttaa ku ei petsattu+lakattu varmasti ois yhtä "arka"!

  Toisaalta valkoöljytty on kaunis ja ihana paljaalle jalalle! Ilmeisesti muutki tykkää, ku meidän "lähipiiri tekee samoin perässä".. :D


  Tästä tuli nyt puoliromaani ja sekava sellainen, mutta koita saada jotain tolkkua ;)

  Palataan,

  Halein Ansku

  SvaraRadera